Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem gdyż zapomnialam 1 tabletki z opakowania. Jest to drugie opakowanie w ciagu gdyz wyjezdzam na wakacje i nie chcialam miec okresu w tym czasie i wzielam 2 opakowania pod rzad. I teraz wlasnie moje pytanie czy przy takim zapomnieniu (minelo 16h ) muszę korzystać z dodatkowego zabezpieczenia?

Gość gość
Jak chcesz się bezpiecznie ry/pać to tak

Gość gość
Nie musisz nic robic Zapomnienie 1 tabletki jest ok. 2 pod rzad to ryzyko ciazy.

Gość gość
I przypadkiem nie bierz 2 na raz. Ja tak zrobilam jak raz zapomnialam. Nastepnego dnia wzielam 2 I rozwalilam sobie system hormonalny na 3-4 miesiace :/ ciagle plamienia itd.....

Gość gość
Pełnia lata a z bzykania nici

Gość racynaderka
Nie wiem czemu ludzie dają rady wprowadzając w błąd? Zapomnienie jednej tabletki i wzięcie jej później może skonczyć się niechcianą ciążą. Zalezy to jeszcze od tego w jakim okresie cyklu zapomnieliśmy tych tabletek. Jeśli przy braniu tabletki zorientujemy sie, że nie wzielismy wcześniejszej możemy przyjąć dwie, a kolejne jużwedług terminu. Nie kończy się to krwawieniem przez kilka miesięcy ;) Ogólnie plamienie może nastąpić przez pierwsze trzy miesiace brania tabletek jak organizm się do nich przyzwyczaja.

Gość jagoddav
Jak zdarza ci się zapominać to najlepiej ściągnij sobie taka aplikacje różowe lusterko co ci będzie przypominać o braniu tabletek. Mi pomaga