Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczasy bulgaria

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakieś 2 tyg temu wzięłam oferty z biura podróży do Bułgarii na koniec sierpnia. Organizatorem jest rainbow tours. Nie jesteśmy do końca zdecydowani a cena z dnia na dzień się zmienia. Przez te 2 tyg wzrosła juz o 200 zł na osobie. Czemu tak jest? To oznacza ze miejsca się kończą czy co? Jest sens załatwiać czy czekać ze może nagle spaść?

Gość gość
Spaść to mogą najwyżej na 2-3 dni przed lub hotele które się nie sprzedają. Ja byłem już dwa razy i teraz jadę 3 razy też pod koniec sierpnia. Jeśli przeglądasz oferty przez net możesz mieć zainstalowany taki program który podbija cenę czym wiecwj razy oglądasz jakas rzecz czy wycieczkę. Spróbuj raz na jakiś czas przeglądać oferty z innego id komputera.

Gość gość
Ppza tym ceny rosną chociażby przez sytuację w Turcji. W zasadzie w tym roku to tylko Hiszpania, Włochy Cypr Chorwacja i Bułgaria. Wszędzie indziej w okolicy strach jechać.

Gość gość
Patrzyłam na stronie tego biura w którym byłam u mnie w mieście i na stronie rainbow ceny zawsze są identyczne. Czyli myślisz ze raczej jeżeli chcemy to brać ta ofertę póki cena jest taka a nie wyższa? Gdybym nie wiedziała o tym ze 2 tyg cena była znacznie niższa przyjemniej by się to zalatwialo:/

Gość milusiabibi
Ja wolę nasza Polskę szczególnie moim ulubionym miejscem jest na Mazowszu Pensjonat www.zdrowiepodwierzbami.pl Bardzo cicha i spokojna okolica idealna do biegania, a w ośrodku panuje rodzinna atmosfera i profesjonalizm polecam

Gość gość
Wczasy drożeją, bo EURO i dolar cięgle idą w górę.