Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List.

Polecane posty

Gość gość

Moi biologiczni rodzice mnie nie chcieli. Przygarnęła mnie inna rodzina. Małżeństwo miało już dwójkę dorosłych i samodzielnych dzieci. Gdy miałam 5 lat, żona ojczyma umarła. Wcześniej chorowała na nowotwór. Zostaliśmy sami. On zawsze był dla mnie bardzo dobry jednak nie zawsze mógł mi poświęcić dużo czasu. Bardzo dużo pracował, jest naukowcem. Gdy skończyłam szkołę średnią podziękowałam mu za opiekę i wyruszyłam na studia. Nasz kontakt osłabł. Niedawno dostałam od niego list - zaproszenie. Co myślicie?

Gość gość
Jeszcze się pytasz. Facet cię wychował traktował jak własną córkę. Trzeba jechać, jak on się poczuje jak to olejesz ? Pomysł gdybyś ty była w takiej sytuacji i kto by cię tak odpulil.

Gość gość
Oczywiście mam zamiar go odwiedzić ale on pisze w liście, że chciałby żebym wróciła do domu i z nim została.

Gość gość
Przyjąć i odwiedzić.

Gość gość
jestes niewdzięczną suką!! piszesz o swoich rodzicach "ojczym" "żona ojczyma" :o nie czujesz z nim wiezi rodzinnej wiec lepiej w**********la-j z jego zycia niewdzieczna szmato

Gość gość
Byliśmy zżyci i on był dla mnie zawsze bardzo dobry ale dużo pracował i też jego praca wiązała się z wyjazdami dlatego nie miałam go tak na dłużej, ale gdy był to było wspaniale. Dawno się nie widzieliśmy, nasz kontakt niestety trochę osłabł. Zastanawiam się skąd taka prośba bym wróciła do niego do domu.

Gość gość
o chce cie rżnąc w du.psk.ko

Gość gość
20:43 - komentarz poniżej wszelkiej krytyki.

Gość gość
Kontakt osłabł bo nic z tym nie robiłaś, nie dzwonilas , nie pytałaś co słychać. Człowiek jest chyba samotny lub teraz już ma czas, w końcu pieniądze skądś musiał przynosić, sama wiesz ze powinnaś tam jechać wiec po co ten temat ? Masz wakacje wiec śmigają i pogadaj, rozmawiaj o wszystkim, idź na grób matki, kup kwiaty, zapał świeczkę bądź człowiekiem i nawiąż tez kontakt z jego dziećmi. To przecież twoja rodzina,

Gość gość
To nie jest tak, że przez okres studiów w ogóle nie mieliśmy kontaktu ale widywaliśmy się rzadko, co jakiś czas kontakt telefoniczny także ten kontakt niestety osłabł. Z jego biologicznymi dziećmi nigdy nie miałam zbyt bliskich kontaktów bo oni byli już dorosłymi ludźmi gdy ja byłam dzieckiem. Mają swoje rodziny, nie mieszkaliśmy razem. Gdy tata wyjeżdżał to często zostawiał mnie pod opieką jego starszej siostry. Jakby nie jestem zdziwiona tym, że chce żebym go odwiedziła i chętnie to zrobię tylko zaskoczył mnie tym, że chciałby żebym z powrotem przeprowadziła się do niego.

Gość gość
chce rżnąć twoją młodziutką cipcię :P

Gość gość
A może On potrzebuje teraz Twojej opieki? Może jest chory i przyszedł czas byś teraz Ty zaopiekowała się nim?

Gość gość
Trochę mnie to martwi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u niego.

Gość gość
może ma ochotę na twoją cipkę :D

Gość gość
jesteś młodziutka, niebiologiczna - dlatego.