Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie kosmetyczki czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Byłam umówiona ma hybryde(oczywiście chciałam z przedłużeniem) oraz henne,lecz sama szefowa zaproponowała mi aby wzięła mnie koleżanka i zrobiła żele ( popatrzyła się jak na jakiegoś szoguna ze chce hybryde z przedłużeniem i zrobiła dziwna minę) no ale dobra zrobiła mi druga, byłam zadowolona,zapłaciłam 80 zł za dwa dni zauważyłam że zaczęła mi się łamac poczekalam co będzie dalej, ale zatrzymała się w połowie. Byłam ma rowerach zsiadlam aby się napić patrze nie ma paznokcia. Zadzwoniłam się umówić na poprawę to usłyszałam ze pewnie sam się nie złamał tylko musiałam w cos uderzyć. Poszłam siadam i mówię że chce poprawę na to ona ze zrobimy. Spilowala przedłużyła zaczęła malować... Moje paznokcie były białe miały kwiat -bardzo ciemny fiolet podchodzący pod granat a jaki zrobiła? Biały z przekwitem a na koniec dodała 'zrobimy taki fiolet bo zaraz mam następna klientke' i kwiaty były rozlazle, nie dość następnego dnia złamał mi się ten sam paznokieć w tym samym miejscu. Musze dodać że jak obcinala mi skórki to obciela tak ze az do krwi jedna skórkę. I co chodzę bez jednego paznokcia a dałam 80 nie wiem czy minęło już 2 tygodnie. Salon na świetną opinie ale według mnie nie zasługuje i mam ochotę wystawić zła. Przesadzam? Czy mam rację? Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość Laura277777777
Na Twoim miejscu wystawiłabym im negatywną opinię w necie i już więcej do nich nie poszła... Cóż, takie kosmetyczki się zdarzają i co zrobisz, po prostu przestań tam chodzić, stracą klientkę to mniej zarobią

Gość gość
Wybaczcie zapomniałam dodać...Jenny mi nie zrobiły ponieważ wzięła mnie na żele a nie na hybryde... Przy czym przypadkowe dziewczyny oczywiście wzięła na henne czy wąsik... Autorka

Gość gość
Up

Gość gość
Ja p*****le,typowe problemy pustej laski.Nie masz innych zmartwien?Wystaw nagatyw i daj ludziom zyc a nie d**e zawracasz jakims paznokciem.

Gość gość
Up

Gość gość
gość wczoraj --- a twoje wielkie zyciowe problemy nie znikna tylko dlatego, ze posiedzisz na forum i kogos oplujesz swoim jadem, przegrancu :O

Gość gość
popatrzyła się jak na jakiegoś szoguna x czyli niby jak?

Gość gość
gość wczoraj Ja p*****le,typowe problemy pustej laski.Nie masz innych zmartwien?Wystaw nagatyw i daj ludziom zyc a nie d**e zawracasz jakims paznokciem. x Dokładnie.

Gość gość
Powinna bez problemu zrobic ci naprawde. Nie wiem czemu robia problem. Moja kolezanka miala to samo i bez problemu naprawila babka