Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpie nie wiem czemu

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co napisac zeby nie brzmialo jak jeden wielki belkot... zle sie czuje psychicznie, mam depresje i czuje sie jak zero. Tabletki na depresje mi sie nie sprawdzaja placze nie mam na nic sil... Jestem strasznie nadwrazliwa wszystko sprawia mi bol rozmowa z ludzmi ja nie wiem co mi jest mam jakas rane w sercu ciagle sie paprze ciagle krwawi mi tam w srodku wiem belkot. Boze jak mnie wszystko boli, czuje sie taka samotna. Chcialabym sie ogarnac bo jutro do pracy, nie mam juz sil padam na ryj :(

Gość gość
Cierpisz, bo swiat jest niesprawiedliwy. Jedni znajduja milosc mimo, ze hej nie szukaja, inni moga cale zycie szukac a jej nie znajda. Moze sprobuj psychoterapi?

Gość gość
nie szukam milosci bo nie mam na nia szans boli mnie to, ze musze stwarzac pozory normalnosci, a mam ochote siedziec cale dnie w domu pod koldra i wyyyyc trudno mi udawac ze jest ok

Gość gość
tyle osob zawiodlam, wiem ze rodzice nie sa zachwyceni, poza tym wyobrazam sobie, jak inni ludzi sie ze mnie smieja.

Gość gość
Kota za ogon i zrzucić z balkonu.

Gość gość
nawet tutaj jestem smieszna... smieszna i zalosna. Miotam sie tak jak idiotka jakas belkotam, lepiej zebym sie zamknela ha ha ha. Boli mnie po prostu chcialam sie wydadac.

Gość gość
No to się wygadałaś a teraz precz!

Gość gość
nooo wygadalam sie zaleta tego forum jest to ze nikt cie nie klepie po glowce tylko kopa w d**e takie jest zycie, trzeba sie ogarnac nawet jak cie boli ze masz ochote walic glowa w sciane

Gość gość
nie mam przyjaciol mozna sie domyslec jestem glupia brzydka i wychudzona zero ksztaltow ochyda i nie mam nawet ochoty jesc schudlam 8 kg przez te moje schizy. Blaganie o uwage jest zalosne, wiem. Tak bym chciala milego slowa, jakiegos przytulenia. Nikt mnie nie lubi, chcialam z kims pogadac to dostaje opieprz.

Gość gość
Trollujesz to dostajesz opieprz, logiczne.

Gość gość
co to znaczy trollujesz... mowie jak do sciany chyba. koncze juz bo zal... pa

Gość gość
A cycki i psioszkę chyba masz, nie?

Gość gość
Będzie dobrze.