Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsesja po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak kiedyś mnie zostawił dla innej. Ona dała mu kosza, On wrócił do mnie, wiem że jestem głupia ale go kocham. Od tego czasu mam obsesje na punkcie tej dziewczyny, podglądam ją na portalach społecznościowych itp. Chłopak mówi mi że to jest chore, kłócimy się przez to, ale cały czas czuję się od niej gorsza, mam kompleks na jej punkcie. Ona jest moim całkowitym przeciwieństwem chuda, wysoka, ekstrawertyczna, ja mam kobiecą figurę, jestem niewysoka i introwertyczna...

Gość gość
Co mam zrobić żeby się z niej "wyleczyć"?

Gość gość
zastanawiam się jak można wrócić do chłopaka który cie zdradził. Wróciłaś i widzisz jak się męczysz. Ma to sens?

Gość gość
On mi mówi że zachowuję się jak nienormalna i powinnam iść do lekarza, a jak zaczynam mówić o niej, co robiła to się na mnie obraża i nie rozmawia ze mną. Nie potrafię od niego odejść za bardzo go kocham, jest moim pierwszym chłopakiem :(

Gość gość
Najlepiej jeśli zaakceptujesz fakt, że ona jest lepsza od ciebie. Przyzwyczaj się też do tego, że twojemu chłopakowi będą zapewne zdarzały się skoki w bok. Ale możesz się pocieszyć, że i tak zawsze do ciebie wróci. Widać, nie jest z niego zbyt atrakcyjna partia skoro dostał kosza od tamtej dziewczyny, więc pewnie będzie zawsze wracał do ciebie. Pozdrawiam!

Gość gość
Powinnam się z nim rozstać? To będzie bardzo trudne dla mnie