Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy są gorsi od jehowy

Polecane posty

Gość gość

Narzucają swój światopogląd, wyzywają, dreczą werbalnie- na katolickich forach wyzywają po piąte pokolenie, ci wyznawcy jezusa, który nawoływał do pokoju, zastanawiam się, czy i im, jak jehowy płacą za to? Macie przykłady takich namolnych katoli ze spranym mózgiem, którzy narzucają swoją religię, mimo że są lawami, które idą do kościoła, by obrobić komuś tyłek i nie mają w sobie krztyny empatii?

Gość gość
G****o prawda. Zapisz się do sekty jehowych a się przekonasz.

Gość gość
Jehowcy są dużo mniej liczni od katoli i muszą dbać o swój wizerunek, by przyciągać do siebie zbłąkane owieczki, ale gdyby odwrócić proporcje, wtedy niczym nie różnili by się od katolików w swoim zadufaniu i bezmyślności. Taka już ludzka natura.

Gość gość
Mnie przerażają podwójne standardy. Podobno brak umiaru i skromności to grzech, a tu Kościoły ogromne gdzie setki drogich figur obrazów itp. Jest przepych, księża mają kucharki nawet, posiłki podstawione pod nos. Kolejne co mnie oburza to list biskupów o zakazie aborcji w przypadku zagrożenia życia kobiety. To obrzydliwe wrecz nawoływanie do nie udzielania im pomocy medycznej o skazywanie na śmierć, gdy równocześnie księża wyjeżdżają zagranice na drogie leczenie przeszczepy etc. Wiele rzeczy to zupełne zaprzeczenie tego czym podobno ma być wiara.o Jehowych sie nie wypowiem bo nie znam.

Gość gość
Oj znam taka Panią która usiłuje mi narzucić za wszelką cenę swoje podejście do wiary i kościoła a obgaduje równo kogo się da. Nawet próbowałA mnie przekonać ze powinnam wyrzucić swojego psa bo to tylko problem.

Gość gość
Aha doświadczyłam nsklaniania do wiary przez świadka Jehowy i było to bardzo podobne czyli wręcz agresywne z miną wyższości

Gość gość
Na tej stronie www.pokemonia.eu można pobrać generator darmowych Poke Coins do gry Pokemon GO.