Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaas

jak nie myslec?

Polecane posty

Gość ameliaas

Mam taki problem, ze bardzo szybko zaczynam sobie robic nadzieje. Spodobal mi sie chlopak. W sumie to malo z nim gadalam, a znamy sie pol roku. Nie zakochalam sie, ale mi sie b spodobal. Nawet sama do niego pierwsza napisalam. Pisalo sie dosc fajnie, tematyka luzna itd., ale on juz potem nie napisal sam... najgorsze ze i przed tym, a po tym napisaniu to juz wj ciagle czulam jego wzrok na sobie. Nawet z raz sam zagadal na uczelni. Ten wzrok bylo ewidentnie widac (akurat poznaje takie rzeczy, ale o tym dalej). Myslalam, ze mu sie podobam. Pomyslalam, ze moze sie wstydzi, teraz roznie to jest z facetami, wiec spytalam go na fb jakos tydzien przed sesja, czy nie pojdzie na piwo. Niby raz kozi smierc .. Wykrecil sie wlasnie owa sesja, ale po niej juz sam nie napisal. W czasie sesji generalnie przestalam czuc ten wzrok na sobie, poza jednym momentem pod uczelnia kiedy to odwrocil sie i ewidentnie gapil sie gdy przechodzilam tuz obok niego. To byla dosc niezreczna sytuacja, nie pokazalam mu ze tego nie widze. Sama spojrzalam, usmiechnelam sie, powiedzialam "czesc" i poszlam. Z tego, co zauwazylam, nawet dalej odprowadzil mnie wzrokiem... Minal miesiac... nie widzialam go od tej pory, nie mialam kontaktu. Wiem, ze to nie bylo zakochanie (znam to uczucie), tylko tyle ze mi sie b podobal. Ale nadal o nim pamietam, choc staram sie nie myslec... jak go wymazac z pamieci, zwlaszcza ze za 2msc znowu bd go regularnie widywac? Nawet jakies chwilowe zauroczenia nie pomagaja...

Gość ameliaas
Nawet od jakis 2tyg mi nie lubi zdjec (tak, wiem... myslenie XXIw)

Gość ameliaas
A sesja byla w I polowie czerwca ☺

Gość ameliaas
Wiec jak?

Gość gość
wyobraź sobie że jest żonaty ma trójke dzieci i zespół downa, poza tym problemy z alkoholem i śmierdzi może ci przejdzie