Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darnok94

Problemy w miłości

Polecane posty

Cześć Jak w temacie, niepełnosprawny człowiek ma takie same potrzeby jak sprawny. Też odczuwa potrzebę miłości bliskości, więzi emocjonalnej, nie jest maszyną. Ja mam kłopot w znalezieniu sobie kogoś, moja ostatnia relacja zakończyła się przez jej rodziców, oni nie wyobrażali sobie, żeby ich córka była z kimś takim. Nie wiem, czemu zawsze odnoszę niepowodzenia. Ja jestem atrakcyjnym wysokim brunetem(22 lata), mam niesprawną prawą rękę i lekko utykam na prawą nogę, jestem po wylewie. Studiuję, interesuję się genetyką i na polu tej dziedziny naukowej odnoszę sukcesy naukowe. Bardzo lubię przyrodę i kontakt z naturą. Moim ulubionym serialem był House M.D. Nie mogę przełamać łańcucha swoich miłosnych niepowodzeń, nie mam pojęcia czemu :/

Gość gość
można miec w tak mlodym wieku wylew?

Konkretnie miałem 2, bo miałem 2 tętniaki, pierwszy w wieku 7 lat, drugi w wieku 13.

Gość gość
Współczuję pewnie operacje jakieś miałeś. Nie przejmuj się, młody jesteś jeszcze lepiej poczekać niż brać byle co

Gość gość
A taka rada od starszej koleżanki, poczekaj jeszcze z 3 lata to te młode i głupie 19stki spoważnieją (tak koło 22-23lat ) ty będziesz miał 26.