Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może byc implantacja zarodka?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynki proszę powiedzcie co o tym myślicie. .. moje cykle są 32 dniowe. Dzisiaj jest 28 dc. I dzisiaj rano po wstanie na papierze zauważyłam trochę czerwonej krwi.korzystając z toalety godzinę później było już delikatnie brązowe. Teraz nie mam już nic. Od 24 dnia cyklu pobolewalo mnie podbrzusze do wczoraj. Dzisiaj nie odczuwam bólu. Jednak od 24 dc bolą mnie piersi. ..cały czas. Najbardziej jak je trochę scisne i gdy ściągam stanik. Od 24 dnią cyklu miałam podwyzszona temperaturę. ..zarowno pod pachą jak i w pochwie wahajaca się od 37.2 do 37,8. Do okresu jeszcze 5 dni. Dodam że w 10 oraz 20 dc kochałam się bez zabezpieczenia. Czy możliwa jest ciąża?

Gość gość
omg..........objawy ciazy sie pokazuja dopiero troche pozniej, myslisz ze pare dni i juz? czemu nikt tych ludzi nie uczy co do objawow ciazy dopiero za jakies 6tyg jak nie bedziesz miala okresu, pojawią sie duze zyly na piersiach (porownujac je z tymi co terasz masz , beda wieksze i wyrazne), bedzie duzo sluzu jak podczas dni plodnych, i nie bedzie okresu to 100 % jestes w ciazy

Gość gość
a i jeszcze jedno, piszesz ze masz 32dniowy cykl, a wiesz ze to sie dzieli na pol czyli wychodzi 16dni -> tego dnia mialabys owulacje... wiec jesli sie kochalas bez zabezpieczenia 10dnia cyklu, czyli bylo 6dni do owulacji, (plemniki moga zyc do 6dni w pochwie) wiec bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy...a ze zrobilas to pare dni przed owulacja, to gratulacje bedzie dziewczynka, bo plemniki zawierajace dna z zenskim x sa wolniejsze ale bardziej wytrzymale od meskich (ktore sa szybsze ale tez zdychaja w ciagu 2 dni) .........wiec na bank dziewczynka, potem napisz czy dziewczynka