Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frezja7

Schudlam 8kg ale odchudzam sie dalej

Polecane posty

Gość Frezja7

Witam. Tak jak w temacie schudlam 8kg od maja (wazylam sie dzis rano). Nie mialam konkretnej daty poczatku diety ale wlasnie w maju zaczelam jesc mniej slodyczy, czasem wcale i przestawilam sie na lzejsze jedzenie jak salatki i ryby i oczywiscie zaczelam sie znacznie wiecej ruszac! Dieta i cwiczenia musza isc w parze aby odniesc sukces w zzucaniu wagi. Pisze aby dodac otuchy tym ktorzy teraz sie odchudzaja - cierpliwosci i wytrwalosci. Moja waga poczatkowa: ponad 78kg Dzisiaj rano: 70.1kg Cel: 60kg Wzrost: okolo 175-176cm

Gość gość
Napisz jaka diete mialas, mniej wiecej co jadlas,?

Gość Frezja7
Przede wszystkim to nie byla glodowka mimo iz czasem jadlam bardzo malo w ciagu dnia ale to glownie dlatego ze mi sie nie chcialo. Jadlam wszystko ale....z umiarem. Sniadanie: platki kukurydziane (tylko garstka) z dodatkiem orzechow (bo tak lubie ale bardzo malo tych orzechow) z mlekiem pol tlustym i woda (mieszam!). Mleko ma duzo cukru wiec staram sie dodawac jak najmniej. Kawa czarna bez cukru. Jesli czulam sie glodna jadlam jablko albo Ryvite (dwa kawalki na przyklad) albo banana. Lunch: Salata. Tak salata z sosem mocno odtluszczonym. I kilka kawalkow Ryvity. Pokreslam ze ja uwielbiam salate i warzywa wiec dla mnie to cala przyjemnosc zlesc duzy talerz salaty. Zielona herbata i duzo wody. Kolacja: czesto orzechy wloskie, jakas ryba, uwielbiam lososie (pieczone w piekarniku), salata albo warzywo jak brokuly, biala ryba (nawet nie wiem jak sie nazywa, sprawdzalam tylko zawartosc tluszczu) albo papryke swieza z hummusem. Dodam ze mieszalam wszystko jak mi sie podobalo. Jesli chcialam zjesc wiecej to zjadlam. Malo tego jesli mialam ochote na czekolade to jadlam i tyle. Chudnie sie wolno ale sie chudnie. Do tego conajmniej 50 minut spaceru dziennie, i to szybkiego spaceru. Godzina tanca do muzyki ktora lubie czyli szybkie kawalki. Czesciej jednak robilam i wciaz robie cwiczenia z youtube 'kickboxing'. Do tego gra w tenis, badminton ale rzadko.

Gość Frezja7
A poniewaz chce schudnac wiecej teraz moja dieta jest bardziej zorganizowana (od wczoraj). Sniadanie: owsianka na wodzie z borowkami i lyzeczka miodu lub bez. Czarna kawa bez cukru. I duzo wody (ale bez przesady) Lunch: warzywa plus jajka (jedno lub dwa ugotowane na twardo) albo ryba albo plastry lososia z salata. Po prostu zalezy na co bede miec ochote. Moge o tym pisac w ciagu tygodnia). Jablko. Woda. Zielona herbata. Kolacja: Losos pieczony w piekarniku i male pomidorki. Kilka orzechow. Ryvita. Ryzowe wafle z czekolada. Dzisiaj nie jem juz zadnej czekolady bo to juz nie potrzebuje. Po dwoch miesiacach przyzwyczajania sie do jedzenia mniejszej ilosci czekolady i ciastek (uwielbiam) wreszcie jestem gotowa aby przestac opychac sie cukrem i tluszczem.

Gość gość
Eh ja też 8kg od maja. Jak ktoś jest zdyscyplinowany,ćwiczy i stosuje jedząc to samo co wcześniej ale połowę porcji. M. Ż.+ ćwiczenia 5/6razy w tyg. to każdemu zdrowemu człowiekowi się uda ta sztuka.

Gość gość
Eh ja też 8kg od maja. Jak ktoś jest zdyscyplinowany,ćwiczy i stosuje jedząc to samo co wcześniej ale połowę porcji. M. Ż.+ ćwiczenia 5/6razy w tyg. to każdemu zdrowemu człowiekowi się uda ta sztuka.

Gość Frezja7
Do gość dziś - Wlasnie to - mniej zrec i cwiczyc. Proste a takie trudne, he he he.

Gość lukaarizona
hehe dokladnie dziewczyny, niby sie tak mowi ze po prostu jedz mniej a to wcale tak prosto nie dziala, a szkoda :P ja musialam sie wziac za cwiczenia, zajac sobie czas czyms zeby nie podjadac i bralam jeszcze tabsy iqgreen z zielona kawa i dopiero byly efekty. no niestety niektorzy dla jakichkolwiek efektow musza sie troche pomeczyc.

Gość gośćsawicka
mi metabolizm ruszyły dopiero ostre przyprawy pod postacia tabletek piperine forte... wcześniej ani mż ani żadna dieta nie pomagała więc macie dziewczyny sporo szczęścia że wam tak dobrze te diety idą

Gość gość
Jak chcecie schudnąć jeszcze tego lata polecam Wam tabletki Slimcea. Sama schudłam 12kg i tego lata wyjdę na plaże bez wstydu.

Gość Gosiax82
A ja ze swojej stron mogę zaproponować wszystkim odchudzającym Acai Berry Extreme. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów. Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej. NIE JEST TO SPALACZ TŁUSZCZU !!! Poczytajcie o tym produkcie i o jagodach Acai. Mi pomógł z racji tego że miałam tendencję do ciągłego podjadania. Ogranicza łaknienie. Efekt na duży plus :) Polecam. http://nplink.net/P8E8H2H1

Gość panienka568
Ja schudłam już 16kg ale zostało mi jeszcze drugie tyle;) ale uśmiecham się bo to miłe odchudzanie: jem regularnie,przyjmuję suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie katuję się dietami ;)

Gość karolinax
ktoś tu wspominał o iqgreen - mi też one bardzo pomogły, a poza tym zdecydowałam się na nie bo jednak składniki są pochodzenia naturalnego, a nie jakiś syntetyczny syf. wszystko to naturalne spalacze. w trzy miesiące zrzuciłam 15 kg - wynik jak dla mnie rewelacja i co najważniejsze, bez żadnego efektu jojo!!

Gość gość
owsianka na wodzie jest obrzydliwa!!!

Gość gość
chyba że sypnąć cukrem albo daktylami!

Gość gość
rozpoczęcie diety to jest bardzo ważny i bardzo ciężki okres, gdyż zmienić nawyki żywieniowe z dnia na dzień i je utrzymać potrzeba dużej motywacji i samozaparcia, ale trzeba być bardzo ostrożnym z doborem diety i samym odchudzaniem, gdyż nieodpowiednie przygotowanie czy dieta mogą mieć fatalne skutki dla zdrowia, aby tego uniknąć przeczytajcie: http://samorzadue.pl/jak-prawidlowo-zabrac-sie-za-odchudzanie/

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.