Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpienia mnie, że wystarczy obniżyć jakiś tam neurotransmiter i człowiek czuje si

Polecane posty

Gość gość

ę jak g****o, albo podnieść i czuje się, jak Bóg. Jacy my jesteśmy ciulowi, wpływa na nas kilka nanolitrów jakiegoś związku chemicznego i robi z nami co chce, a do tego wystarczy mała metalowa kulka wystrzelona z odpowiednią prędkością, żeby nas wszystkich zarypać.

Obnizenie poziomu tego czegos moze okazac sie kluczowe dla naszego Zbawienia depresja to bardzo dobra rzecz o ile sie skorzysta z jej doswiadczenia. na prawde warto sie nad tym fenomenem dobrze zastanowić o ile ktos odczuwa potrzebe zastanowienia sie nad tym :)

Kiedy przestaniesz sie bac o smierc, powstanie twoja nadludzka swiadomosc, choc to poniekad nadludzka . choc jednej ciul wie.

Odmienne stany swiadomosci moga byc niewiarygodnie odmienne a synchronicznośći sie powtarzają choc chwile ich wystepowania i telepatia i zlote energii pustki sa dalekie dla adeptow wiedzy tajemnej. :o Ale kumacie ci co mogli skumac, takie epitafenomeny sa dla wybranych ;) Zreszta chyba kazdy mial podobne doswiadczenia, kazdy kto mi ufa-.-

Jung byl spod mojego znaku zodiaku i myslal podobnie jak ja, jego niezmacona pewnosc zrodla. niewiarygodne. no!

Pamietajcie kazdy zna sekret. ale sekret sie wyczerpal nam i mamy licho, umre i mnie nie ma. :)