Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Provo

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy napisałam prowokację, to łykałyście, jak spermę, tematy a kilka stron, parę razy też opisałam prawdziwą historię, to bezmózgi o wąskich horyzontach oceniały prowokację. Zastanówcie się, czy opisywana sytuacja naprawdę nie mieści się w waszej małej główce, zanim ocenicie.

Gość gość
musisz mieć bardzo nudne zycie skoro ci się chce wymyslac****isać prowokacje. Glupiutka jesteś, bo mądry człowiek się nie nudzi...

Gość gość
Przecież dopiero ten temat to prowokacja.

Gość gość
I jeszcze to "proVo". Autorko jesteś obrzydliwie żałosna.

Gość gość
I jeszcze to "proVo". Autorko jesteś obrzydliwie żałosna. x Może dlatego, że wszystko, co wpisałam było uznawane za spam? Rusz czasem łbem, to naprawdę nie boli.

Gość gość
22.01 aleś ty tępa, tu w tytule niewiele mozna wpisac, jak i od ciebie wymagać

Gość gość
Guotasku, chodzi o to V.Nie pisze się proVo, tylko proWo. A wpisać więcej niż jedno słowo, krótkie w dodatku, owszem, można, Ale czego wymagać od kogoś, kto tworzy proVo.

Gość gość
Guotasku, chodzi o to V.Nie pisze się proVo, tylko proWo. A wpisać więcej niż jedno słowo, krótkie w dodatku, owszem, można, Ale czego wymagać od kogoś, kto tworzy proVo.

Gość gość
*Głuptasku

Gość gość
Guotasku, chodzi o to V.Nie pisze się proVo, tylko proWo. A wpisać więcej niż jedno słowo, krótkie w dodatku, owszem, można, Ale czego wymagać od kogoś, kto tworzy proVo x Baranie, słowo prowokacja pochodzi od angielskiego provocative. Idź przygłupie do bachorów, zamiast się czepiać, kafe od takich larw jest nie do czytania.

Gość gość
22.33 czasem słowo 'pogoda' jest uznawane za spam, więc zanim się zaczniesz wymądrzac, to sprawdź, o wszystko się tu czepiają, ale ty bijesz na głowę, medal głupoty w tym miesiącu masz, jak złoto. Tak się tylko zastanawiam, bo to forum dla matek, czego takie niemądre nauczą swoje dzieci? A może jak sama jesteś niewiele nauczona, swoje tylko wyhodujesz? ie wstydź ci się czepiać bez powodu? Niedopchana jesteś rzez starego, że tak pyszczysz, czy stwierdziłaś, że twoje życie jest nic niewarte?

Gość gość
Jakże śmieszą mnie laski, które myślą, że jak napiszą jedno słowo po angielsku (przepraszam PÓŁ SŁOWA hahaha), to są najmądrzejdze. A Ty czego nauczysz swoje dzieci? Masz w ogóle dla nich czas, skoro wypisujesz proVokacje na kafe? Nie piszemy tu po angielsku, tylko po polsku i takie proVo jest strasznie pretensjonalne. I nie proVokuj mnie, bo Ci coś takiego napiszę, że Ci się przykro zrobi :) Poziom Twojej wypowiedzi to DNO.

Gość gość
W wiesz dlaczego tak jest autorko? Właśnie przez proVokacje. Gdyby nie proVo przygłupich idiotek, to nikt by nie kwestionował prawdziwości normalnych historii. Sama przyczyniasz się do takiej sytuacji, a później się dziwisz, dlaczego tak jest. Czy Ty jesteś tą od butelek wódki, bo chyba ten temat został ostatnio oceniony jako prowokacja? Patologia jak się patrzy.

Gość gość
gość wczoraj Przykro mi, ale nie mam łba. Mam głowę. I Duchem Świętym także nie jestem, aby wiedzieć, że akurat Tobie słowo "prowokacja" w tytule uznano za spam.