Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takinie123

Chcę ... i boję się ,że się uda

Polecane posty

Gość takinie123

Mam dwoję dzieci córka 10l,syn 5. Coraz częściej myśle ,że chciałabym mieć 3 dziecko.Tylko że mam masę wątpliwości.Przede wszystkim ,że wszystko wywróci się do góry nogami-dzieci już w miarę odchowane,wszystko zorganizowane tak,że oboje możemy spokojnie pracować. Gdyby się udało (pierwsze próby już były;-) to wszystko się zmieni. Z jednej strony chcę , z drugiej się boje.. Miał ktoś podobnie?

Gość gość
Chyba każdy tak ma, ja się 3 lata zastanawiałam, a mam dwóch synów 13 i 8 lat, męża dwa lata urabiałam, mówił że już mamy wygodnie, chłopcy odchowani, nie bardzo miał ochote, ale się zdecydował. W grudniu urodziłam córeczkę, jeszcze sie nie zorganizowałam do końca, wakacje trochę przeszkodziły, nie jest łatwo, ale jest cudna, chłopcy w niej rozkochani, a ona ich uwielbia. Zobaczymy co będzie dalej, jest absorbująca skończyła 6 miesięcy a już raczkuje, wstaje próbuje chodzić po 2 kroczki przy materacu na podłodze, obija się, ząbkuje, mało śpi, ogólnie chaos ale każde dziecko jest inne, a to wszystko w końcu minie. Mimo wszystko to cała radość!!! Polecam

Gość gość
Ma 6 miesiecy i próbuje chodzić ???gratuluje głupoty

Gość gość
Jest ryzyko jest zabawa

Gość gość
Co w tym dziwnego że 6 msc i próbuje chodzić. Mojej znajomej córka miała 4 msc i zaczęła raczkować a 7 msc jak zaczęła chodzić przy meblach. Dzieci w różnym tępie się rozwijają.

Gość gość
I krzywią sobie wszystko

Gość gość
Wydaje mi sie ,że zawsze sa jakieś wątpliwości a później się jakoś układa:-)

Gość toska88_88
Witam. Jestem w tej samej sytuacji... mój syn ma 27 m . Postanowiliśmy ze juz zaczniemy się starać o rodzeństwo bo bardzo lgnie do dzieci i widzę że jest bardzo samotny. Z drugiej strony bojej sie a jednocześnie mam nadzieje ( głupie ale tak jesr) ze uda się za szybko

Gość gość
też mieliśmy wątpliwości i to dosyć długo. Kiedy w końcu zdecydowaliśmy się na 3 dziecko...nie wychodzi nam. Już 6 miesięcy staramy się bezskutecznie.

Gość gość
Spróbujcie celować w owulację, nam to pomogło. Wyznaczasz sobie fazy cyklu na bieząco?

Gość gość
niestety nie robię tego na bieżąco, ale chyba zacznę. A przynajmniej się postaram ;)

Gość gość
Moja córka zaczęła chodzić jak miała 6m. Chodziła w wieku 9Miesięcy i nie jest pokrzywiona :) miałam jej zakazać? obecnie ma 2l. Myślę że dacie radę z 3 inaczej byś nawet o tym nie myślała

Gość gość
gość 2016.09.16 niestety nie robię tego na bieżąco, ale chyba zacznę. A przynajmniej się postaram oczko.gif Uwierz, że warto. A nie jest to trudne, zresztą zawsze możesz sięgnąć o mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia polecam Afrodytę.

Gość gość
Też chciałabym bardzo 3 dziecko, ale strasznie się boję. Mąż uważa jak będzie to będzie.