Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia9373

Mąż oskarża mnie o zdradę

Polecane posty

Gość olcia9373

Witam, i bardzo proszę użytkowniczki o pomoc. Tak jak w tytule, mąż oskarża mnie o zdradę. Nie jest to prawda, zawsze byłam wierna, a wszelkich zalotników odprawiałam z kwitkiem. Mimo wszystko od poczatku małżeństwa, a nawet i wcześniej, ciągle bylam oskarzana o romanse. Często kłóciliśmy sie z tego powodu, ale ostatnio stalo się cos nieoczekiwanego. Poklocilismy sie o mojego brata i w nerwach pojechalam do mojego rodzinnego domu, a wtedy mój maz zaczął szukac dowodów zdrady. Zaczął rozpytywać wspólnych znajomych a nawy poszedł dzis do mojej byłej pracy z której zwolniono mnie w czerwcu i zaczął pytać ludzi co wiedza na temat moich zdrad. Bardzo mnie zabola ten brak zaufania, ale niech pyta, przeciez nie mam nic do ukrycia. Okazalo sie ze rzekomo kobiety z którymi pracowałam, stwierdzily ze podrywam mężczyzn i dlatego zostalam zwolniona, a ponadto powiedzzialy mu żeby spytal trzech mężczyzn z którymi podobno miałam romans. Kiedy to uslyszalam, wscieklam sie, bo ktos tu kłamie. Najbardziej jednak zabolal mnie fakt, ze chce sobie robic testy na ojcostwo - mamy trzyletniego synka i córeczkę w drodze. Boje sie ze ktos chce narobić mi bagna. Zaproponowalam mu badanie wariografem w wyspecjalizowanej firmie, chce dowieść swojej niewinności. Juz nie wiem co mam robic, doradźcie mi cos proszę

Gość gość
Wcześniej czy później i tak zdradzisz. Mąż tylko uprzedza fakty i może lekko się pośpieszył

Gość gość
Niech zrobi testy a później rzuć mu na mordę pozew o rozwód. Szkoda marnować życie dla takiego czlowieka

Gość gość
Szkoda że wyszłaś za niego za mąź. Już przed ślubem podejrzewał Cię o romanse...to powinno Ci dac do myślenia. Jeżeli jesteś porządną kobietą, to masz za męża typowego zazdrosnika, który zatruwa źycie sobie i najbliższym. Wspólczuję serdecznie Tobie i Twoim dzieciom.

Gość gość
Jaja sobie radzisz? Pytam serio.! Jeśli to prawda co piszesz to żuć palanta już teraz bo będzie tylko gorzej!

Gość gość
wez mu walnij ze jak sie nie ogarnie to naprawde zaczniesz zdradzac,zeby chociaz mial powod do tych atakow.

Gość gość
Zazdrośnik będzie drąźyl całe źycie, i szukal "dowodów" zdrady. Uwierzy kaźdemu, który potwierdzi jego tezy. Niech zrobi ten test, a Ty szykuj się do rozwodu. Zazwyczaj radzę, by się dogadywać, bo kryzysy w związkach bywają, ale w zderzeniu z zazdrośnikiem nie masz szans. Zniszczy Ci życie , i dzieciom. Podstawą małżeństwa jest zaufanie. Chorobliwa zazdrość to skaza na psychice, zazdrośnik nie ufa sobie i innym.

Gość gość
współczuję !!

Gość gość
zrob te testy a pozniej sie z nim rozstan, nie wdawaj sie w romanse bo maz moze zadac rozwodu i bedzie on wtedy z Twojej winy..

Gość gość
Jeśli chcesz znać odpowiedzi na swoje pytania, pragniesz porady, masz dylematy uczuciowe, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna i szczerze Ci ją polecam. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość olcia9373
Nie zamierzam wdawać sie w żadne romanse, przykro mi strasznie ze tak to wszystko sie potoczylo. Powiedziałam mu ze jesli nikt tego nie potwierdzi to ja i tak juz nie widzę wspólnego życia. Nie wiem co będzie dalej, zastanawiam sie czy zmyslil sobie ze pytal ludzi z mojej pracy czy rzeczywiście cos na mnie nagadali - tylko po co? Może dla sensacji bo to niestety jest takie srodowisko ze plotki chodzą o kazdym

Gość gość
chyba ma tak niskie poczucie wlasnej wartosci, ze sie boi ze znajdziesz "lepszego".chyba tutaj by pomogla terapia rodzinna, bo problem moze sie zaczynac juz w jego dziecinstwie

Gość gośćmen
Twój mąż cierpi na chorobliwą zazdrość i NIC go nie przekona o Twojej niewinności. On nie chce się przekonać, czy go zdradziłaś czy nie, on SZUKA DOWODÓW na Twoją niewierność. Jeżeli przejdziesz badanie wariografem, to stwierdzi, że się zepsuł. Masz trzy wyjścia: skłonić go do leczenia, rozejść się, alb żyć z tym. To ostatnie bardzo ryzykowne, bo jego choroba będzie się nasilać, najpierw zacznie Ci ograniczać wolność, potem rękoczyny. Wygoogluj: chorobliwa zazdrość.

Gość gość
Teraz poczytaj to: jesteś w ciąży a ten gnojek nie ma na to w ogóle zahamowań, dręczy,meczy jest psychicznym molestantem, moim zdaniem, wynika to z tego ze sam ma jakieś doświadczenia. Moze to ty powinnaś przyjrzeć sie jego życiu. Taki syf w głowie nie bierze sie z niczego . Powinnaś powoli układać sobie w głowie ze będziesz wychowywała swoje dzieci bez ojca. No trudno ale to jest mniejsze zło. Niech se robi testy , niech płaci kasę i upokarza wasza rodzine, facet daje pożywkę do plotek, jest durniem, ma cię z qrwe, co jeszcze ma zrobić abyś dojrzała do rozstania? Tego nie da sie uratować, dlatego przygotuj sie do rozstania, potem spokojnie zawiadom go do czego doprowadził i złóż wniosek o alimenty. Nie dzwigniesz tego cymbała, sra we własne gniazdo i następnym etapem będzie to ze po prostu cię pobije, jak uważa własne dzieci za cudze to niech super/da/la.

Gość gość
juz c***isalam-ja bym mu powiedziala ze teraz zaczniesz zdradzac,zebys nie miala poczucia pustki ze zbierasz ciegi za nic.

Gość olcia9373
Nie zamierzam go zdradzać, nawet jak sie zachowuje tak jak sie zachowuje, dopóki jestesmy małżeństwem ja będę wierna. Rzeczywiście problem zaczyna sie w dzieciństwie, jego ojciec zdradzal jego matkę na prawo i lewo, wiec mysle ze ma on skrzywione spojrzenie na związek. Przede mną spotykal sie z kobietami ale nigdy nie zaangażował sie w związek, bo bal sie ze go będą zdradzać. Cóż, zaślepiona miłością stwierdziłam ze z czasem mu przejdzie, zobaczy ze jestem wierna i ze mi zalezy na nim, dotrzemy sie. Mylilam sie, wydaje mi sie ze tu juz nie ma ratunku. Powiedziałam mu ze dla dobra dzieci nie będę sie z nim klocic, i nie zamierzam nastawiać dzieci przeciwko niemu. Dawno temu powiedziałam mu, ze on nigdy nie znajdzie miłości i szczęścia w związku z zadna kobieta, bo ta jego zazdrość zniszczy wszystko

Gość gość
Najbardziej jednak zabolal mnie fakt, ze chce sobie robic testy na ojcostwo - mamy trzyletniego synka i córeczkę w drodze. Boje sie ze ktos chce narobić mi bagna. Zaproponowalam mu badanie wariografem w wyspecjalizowanej firmie, chce dowieść swojej niewinności. Juz nie wiem co mam robic, doradźcie mi cos proszę rada jest jedna, kopnąć go w d...no chyba ze lubisz chore klimaty z psycholami. Ja w zyciu nie poniżyłabym sie do udowadniania ze nie zdradziłam , ani nie dała sie osmieszać publicznie i poniżać- co to znaczy ze on łazi po obcych ludziach i sie wypytuje. Dziecie, czy nie, wyp... bym dziada z domu za takie akcje, bo to albo jakas choroba psychiczna, albo niech sie zbada bo możemiał cukrzycę albo mały wylew- bo wtedy tez moga być takie schizy. ale oczerniania przed ludźmi i tak bym nie darowała.

Gość gość
hehehe ale peezdy naopowiadały chłopu dla bani ale każdy kij ma dwa końce kiedyś to się na nich zemści.

Gość gość
Mój mąż też jest zazdrosny i to z każdym rokiem gorzej. Wcześniej rzeczywiście mógł sobie myśleć, bo pracował w delegacji a ja byłam sama, piękna i młoda ;-) Teraz jesteśmy razem, na miejscu, starsza córka ma 15 lat, my około 40-tki... bez przesady z tymi zdradami ;-( Czasami myślę, że on ma psychiczne problemy. Kiedy byłam na wyjeździe służbowym dzwonił ciągle i oczywiście pytał, czy nie ma obok jakiegoś faceta i czy spałam sama itp. Każde wyjście gdziekolwiek albo z nim albo co chwila telefon, albo przynajmniej z dziećmi i też kontrola. Nawet jak mam urlop i jestem w domu to dzwoni z pracy co jakiś czas i podpytuje czy sama czy może kogoś zaprosiłam ;-( Niedawno zrobił mi awanturę, że go zdradzam, myślałam że ktoś mu coś nakłamał a on miał sen ;-( teraz walczymy o moje wakacje z dziećmi, bo na wspólnych czułam się jak na smyczy, on wraca do pracy już a ja mam dalej urlop i obiecałam dzieciom wyjazd. Najpewniej pociągnie urlop i pojedzie z nami, bo raczej go nie przekonam ;-( Mąż zazdrośnik to jest koszmar. Mój na szczęście nigdy o dzieciach słowa nie powiedział, nie szuka dowodów zdrady a stara się tej zdradzie zapobiec, zdradzie która w jego mniemaniu czyha nawet w sklepie, w drodze do pracy/wozi mnie/... Autorko-jeżeli uprze się na badania to niech robi, jeżeli będzie sytuacja narastać to trzeba pomyśleć o jakiejś pomocy. Może terapia albo jakaś pomoc dla rodziny, bo życia z takim nie będzie. Rozwód można wziąć, ale może warto spróbować go wyleczyć?

Gość gość
Pamiętam telewizyjny wywiad z kobietami po związkach z zazdrośnikami. Szczególnie wypowiedź jednej. Najpierw drobnymi kroczkami coraz bardziej ją kontrolował i ograniczał, aż nawet się nie spostrzegła kiedy do wc chodziła znim. Jej sypialnie zamienił w Fort Knox, pancerne szyby, alarm w oknie zamykanym na dwa zamki i cztery zamki drzwiach. Do tego ciągłe wyzwiska i szarpaniny. I ona to wszystko łykała! Przełom nastąpił, gdy strzelił ją pięścią w twarz kiedy oglądali razem telewizje. Za co? Bo prezenter w TV puścił do niej oko! Wtedy dopiero zadzwoniła na niebieską linię.

Gość Calineczka555
Myślę, że nie ma sensu użerać się z takim człowiekiem. Może to moja mentalność ale zrobiłabym testy na ojcostwo i pokazała wyniki. I na pewno rozważyłabym to czy jest sens się męczyć z takim człowiekiem. Jak się nie ma niczego do ukrycia to sprawa jest jasna. Tym bardziej, że firm wykonujących takie testy jest dużo, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę testy na ojcostwo, w gruncie rzeczy Ty możesz zyskać spokój dla siebie a pewność dla męża.

Gość gość
gość 2016.07.21 Bo prezenter w TV puścił do niej oko! Prezenter puścił oko? to jakaś interaktywna tv musiala być. Mąż może blefować i kłamać że ktoś mu powiedział sprawdza twoją reakcje

Gość gość
A moja Zocha ma do mnie pretensje że nie jestem o nia zazdrosny