Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka0926

seks z nowym chłopakiem, jestem wstydliwa

Polecane posty

Gość gośka0926

Cześć wam, on jakiegoś czasu spotykam się z Panem X, jest fajnie. Dużo rozmawiamy, mamy wiele wspólnych tematów oczywiście pocałunki, przytulanie i...drugi raz już doszło do czegoś więcej, z tym że on sprawia przyjemność tylko mi. Widzę że też jest podniecony, ale nie posuwa się dalej. Jestem wstydliwa jeżeli chodzi o te tematy, nie potrafię go zapytać co jest nie tak Czy nie chce? czy to za wcześnie? Wątpię, nie jest to 16latek. Oboje jesteśmy już kilka lat po 20 stce, on starszy ja młodsza. Nie jestem również doświadczona w tym temacie, dziewicą nie jestem ale dotychczas miałam tylko jednego partnera.

Gość gość
Miałem to sama sytuacje ty sie wstydzis i on. Tyle ze wtej grupie ludzi jest tak ze facet by sie lepiej pocuł jakbyś zapytała cy ma ochotę wiecej ,jak powie tak to powiec mu cy ma gumke ipotem tojuz zgorki.

Gość gośka0916
aa i zapomniałam dodać, to nie jest tak że On mnie tylko chwilę popieści, całujemy się itp, ostatnio trwało to z 2h..a on dalej nic, chce żeby też miał z tego jakąś przyjemność

Gość gość
Jestem mis. Słuchaj to dobrze a gdzie to tak robicie wdomu?

Gość gość
Nie, na łące xD

Gość gość
To mimo to zapytaj sie coci mowiłem. Napis potem rakce jego. Tylko ujmij wtemacie do Misia. Wtedy zrozumiem ze domnie to jest