Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zraniona i latwa

czy ja kiedykolwiek odnajdę się w dorosłym życiu?

Polecane posty

Hej... jestem z małej wioski i niestety mój tato był alkoholikiem bił nas i poniżał przez co moje poczucie wartości było tak niskie, że sypiałam jako nastolatka z wieloma facetami.... było ich około 30 :( na studiach zdałam sobie sprawę, że mam problem i poszłam na terapię. Skończyłam angielski ale mimo to jestem bardzo niezaradna i nieogarnięta póki co.... ale udało mi się dostać staż w mieście, na wakacje w korporacji... i słuchajcie co zrobiłam. Pól roku nie uprawiałam seksu i zaczęło mnie ciągnąć do mojego kierownika. Bardzo przystojny koleś po 30 i napisałam smsa do mojej terapeutki, że potrzebuję pomocy bo chciałabym się przespać z kierownikiem, jestem na stażu i chyba z tego stażu zrezygnuje bardzo go pożądam... zamyśliłam się i wysłałam to do niego, na służbowy numer. Myślałam, że się załamię. Dzisiaj rano poszłam do niego i powiedziałam, że przepraszam za tego sms-a mam z tym problem i chciałabym się zwolnić a on, siadaj pogadamy nic się nie stresuj. I powiedział, żebym się nie zwalniała bo to zła decyzja, że może jak się będę dobrze sprawdzać będzie szansa na zatrudnienie po stażu, on nie widzi powodu dla którego miałabym się zwalniać i opowiedział mi swoją historię, że on pochodzi z wielodzietnej rodziny, w domu było super ale była ich 7 rodzeństwa, rodzice się zajmowali rolnictwem i też się wyprowadził żeby mieć lepsze życie a w rzeczywistości pracował przez 2 lata na budowie, nie mógł znaleźć pracy, potem przyszedł na staż jak ja, początki były trudne ale się udało i powiedział, że nie wolno tak rezygnować a co chodzi o sms-a to usunął i zapominamy o sprawie, powiedział jeszcze że ma żonę jak zapewne widzę (obrączka) i dwoje dzieci tylko tak młodo wygląda i żebym się nie pakowała w takie rzeczy bo szkoda czasu na takie romanse, że fajna dziewczyna ze mnie, mam nie płakać (ryczałam jak bóbr), powycierać oczy i brać się do pracy. Traktuje mnie normalnie przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jest mi wstyd i ciężko jeszcze dzisiaj powiedział o dzieciach, do koleżanki ''o matko jak późno, lecę bo mi policja dzieci z przedszkola odbierze'' może tak specjalnie. I tak mam ciągle ochotę na niego już nie wiem co robić. Najlepiej jakby mnie nie było....

Gość gość
Seksoholiczka? Ogarnij się! I odwal się od zonatych. To dobrze, ze chociaź Ci wstyd. Ochotę to można miec na..zupę , albo frytki. Przestań traktować seks jako namiastkę czulosci, której nie mialas, bo się totalnie stoczysz.

nie wiem jak mam się ogarnąć.... byłam na terapii i niby pomogło na jakiś czas a teraz nie potrafię, nie radzę sobie.

Gość gość
fajny kierownik... inny mógłby Cię wykorzystać. Zacznij może tą terapię od nowa? na pewno jest jakiś sposób

Gość gość
Na jakiej terpii bylas i ile czasu od niej minelo? Sluchaj, to ze przeszlas terapie,to chwala Ci za to. To jest bardzo,bardzo trudne. Ale to,ze ja przeszlas nie jest zadna gwarancja,ze nie bedzies wplatywac sie w podobne historie. Terapia miala Ci uswiadomic problem,pomoc w innym spojrzeniu na siebie i dziecinstwo,pomoc zapoczatkowac zmiane starych schematow. Ale reszta nalelzy DO CIEBIE. To Ty musisz to wykorzystac i Ty musisz pracowac nad soba,moze do konca zycia. Ty musisz ,wiedzac jak reagujesz i dlaczego,umiec dokobywac wyboru w takich sytuacjach i np.sie w nie nie pchac. Swiat sie nie skonczyl. Potknelas sie,nie ma nad czym plakac

Gość gość
Docen podejscie tego kierownika,on daje ci szanse. Ja w podobnej sytuacji zostalam kompletnie odrzucona i potraktowana jak tredowata,i zeschizowana na dodatek:p . Ale dobra rada,za przeproszeniem,odwal sie od niego. Ciagnie cie prawdopodobnie dlatego,bo jest dla ciebie niedostepny

Gość gość
jak masz dużą ochotę na seks to znaczy że jesteś zdrowa kobieta i twój przyszły mąż będzie szczęśliwy

Gość gość
mam nadzieje ze zdechniesz psie ******* cwelu sqrwiony. swolocz sk*****ony naplet, gejoza w stringach