Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RadekWu

Zakup mieszkania Wrocław

Polecane posty

Gość RadekWu

Cześć, Cały czas zastanawiam się nad kupnem mieszkania we Wrocławiu, mieszkałem cały czas z rodzicami w dużym domu, później przez jakiś czas wynajmowałem pokój, ale nie zwracałem nigdy uwagi na rozstaw mieszkania, dzieloną łazienkę, wielkość kuchni itp. Teraz mam bardzo dużo dylematów. Np. czy łazienka łączona z toaletą czy lepiej wszystko w jednym? Jaki metraż mieszkania możecie polecić? 54m2 byłoby ok, dla dwójki osób?

Gość RepublikaWnętrz
Wszystko zależy od Twoich potrzeb. 54m2 to w miarę duże mieszkanie. Sprawdź nasze oferty na www.republikawnetrz.pl . Znajdziesz tam metraże oraz wizualizacje naszych mieszkań. Pamiętaj, że u nas możesz skorzystać z dopłaty Mieszkanie Dla Młodych.

Gość gość
@RepublikoWnętrz czy uważasz, że mieszkanie na swojczycach to dobry pomysł dla kogoś kto kończy studia na Awf i planuje tam pracować?

Gość RepublikaWnętrz
Dzień dobry, To bardzo dobry pomysł. Osiedle Przystań znajduję się bardzo blisko Akademii Wychowania Fizycznego. Oprócz tego charakteryzuje ****ardzo duża ilość zieleni, dla aktywnych ludzi to idealne miejsce na rowerowe wyprawy czy jogging. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą http://osiedleprzystan.com/ .

Gość gość
Czyli jest jakiś park niedaleko?

Gość RepublikaWnętrz
Dzień dobry, Osiedle Przystań charakteryzuje się dużą ilością zieleni. Bardzo blisko znajduje się Las Strachociński. Idealne miejsce dla miłośników spędzania wolnego czasu na świeżym powietrzu.

Gość gość
Dużo zieleni? jest miejsce do jazdy rowerem? do spacerów z pieskiem itp?

Gość RepublikaWnętrz
Osiedle Przystań charakteryzuje się dużą ilością zieleni. Jest idealne dla osób posiadających psa, miłośników zieleni, miłośników sportów na świeżym powietrzu. Zapraszamy na naszą stronę internetową http://republikawnetrz.pl/.

Gość gość
Ja kupiłam mieszanie w zeszłym roku i teraz jestem na etapie kończenia łazienki. Powoli robiliśmy pokój po pokoju bo nam się nie spieszyło. Bardzo ładną aranżację znaleźliśmy na stronie www.pieknolazienek.pl.