Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia18547

17 latka chce otrzymac swoje pieniadze

Polecane posty

Gość Monia18547

Mam 17 lat i przysluguje mi rodzinne i 500+. Niestety te pieniadze nie sa przeznaczane na moje potrzeby tylko na splate kredytow mojego brata i na alkohol poniewaz moi rodzice nadużywaja alkoholu, a ja przez to mam tylko jedna pare spodni... Nie raz nie ma nawet co na chleb położyć. Siostra pracuje i oplaca niektóre rachunki. A ja w domu dla wszystkich jestem najgorsza chciałabym wyprowadzić sie do mojego chłopaka ktory ma normalny h rodzicow i wiecej z nimi rozmawiam niz z wlasnymi lecz moi rodzice nie zgadzaja sie na przeprowadzkę poniewaz ich zdaniem jestem za mloda i o zyciu nic nie wiem

Gość gość
A chłopak ile ma lat , najlepiej będzie poczekać do 18 i wtedy się wyprowadzić. A z kasa to pewnie nic nie wskorasz, bo pobierają rodzice. Życzę Ci wszystkiego dobrego jakoś się trzymaj, ja gdy miałam tyle lat miałam jedna bluzę trampki i spodnie do szkoły , i rodzice mi nigdy nie dawali na nic. Takie życie.

Gość gość
Puściła się bez gumy, zrobiła bachora w wieku 16 lat i jeszcze woła o socjal??? Takiego jawnego chamstwa już dawno nie spotkałem!

Gość gość
Może powinnaś to gdzieś zgłosić , szkolny pedagog albo komuś w urzędzie

Gość gość
17 lat i juz masz chlopaka? Nauka sie zajmij a nie q××sy juz ci w glowie.