Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzbieta258

dobre meble Szczecin

Polecane posty

Gość elzbieta258

Szukam konkretnej i solidnej firmy, która wykonuje meble na zamówienie. Tylko nie takiej co dziś jest jutro nie ma. Podobają mi się te w Estaco. Znacie może ta firmę? Można u nich dostać fakturę?

Gość adriannaitomasz
Jak najbardziej dostaniesz u nich fakturę i gwarancje na meble. My z wykonanych przez nich mebli jesteśmy bardzo zadowoleni. Projekt był nasz, ale wykonali go bez jakichkolwiek poprawek .

Gość antonina86
Spokojnie możesz u nich zamawiać. Projektowali i wykonywali nam meble do całego mieszkania i to była bardzo dobra decyzja. Gdybym miała jeszcze raz zamawiać to na pewno u nich. Dostajesz normlanie fakturę i gwarancje na meble.

Gość gość
Ja też zamawiałam meble na wymiar, bo kuchnia ma dość nietypowy rozkład i jest na poddaszu. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania mebli kuchennych przez producenta http://meblestasiak.com/. Więc jak najbardziej polecam takie robienie kuchni na wymiar. Na pewno znajdziesz jakaś dobra firmę u siebie w Szczecinie :)

Gość gość
W Szczecinie meble wiodących marek, a co za tym idzie, w dobrej jakości wykonania, można kupić w sklepie http://www.33meble.pl/. Ja tam wybrałam praktycznie całe wyposażenie do domu, więc jest naprawdę bardzo dobry wybór.

Gość aniattka159
My też mieszkamy na poddaszu i zaprojektowanie mebli na takie pomieszczenie nie jest łatwe. Firma Estaco została nam polecona przez znajomych. Poradzili sobie znakomicie i wszystko odbyło się bez jakichkolwiek problemów.

Gość agneska258
My do Estaco trafiliśmy prze znajomych, którym robili meble. Byłam tak zachwycona projektem i wykonaniem, że my też u nich zamówiliśmy. Nie zawiedli. Meble rewelacja i na bardzo wysokim poziomie.

Gość gość
wg mnie zawsze warto inwestowac w meble na zamowienie, co prawda droższa sprawa ale przynajmnjiej są dopasowane do mieszkania - metrażu, stylu i twoich potrzeb

Gość Joasia41
Jak najbardziej Estaco to będzie dobry wybór. Dla nas wykonali meble po konsultacjach z nami idealnie tak jak sobie wymarzyliśmy. Idealnie wyrobili się z pracami w wyznaczonym terminie wliczając w to oczywiście montaż. Co do ceny nie mamy zarzutów, bo podobne oferty były w dużo wyższych cenach. Zdecydowanie można postawić przy nich bardzo duży plus.

Gość Gosiak55
Według mnie meble na wymiar są najlepsza opcją, jeżeli wybierzemy odpowiednią firmę do ich wykonania. Estaco robi świetną robotę. Wykorzystują dobre drewno, świetne materiały dodatkowe do malowania mebli, ponieważ pomimo mijających lat nadal nic nie odchodzi czy odstaje. Idealne spasowane i wszystko zaprojektowane tak, aby podczas gotowania wszystko łatwo można było znaleźć.

Gość Olgierti44
Zatrudniliśmy Estaco do zaprojektowania i wykonania nam mebli do biura. Oczekiwaliśmy wprowadzenia świeżości i żywych kolorów w połączeniu z prostym pięknym stylem. To co zrobili wywarło na wszystkich ogromne wrażenie. 2 razy więcej miejsca w biurze, a na wszystko również znalazło się miejsce. W takich warunkach świetnie się pracuje i zmęczenie nie nadchodzi tak szybko. Cenowo na prawdę super, bo nie obciążyło to bardzo mocno naszego budżetu, a jakość mebli i ich wykończenia to topowy poziom.

Gość Dawid Ker
Nie wiem czy jest lepsze miejsce niż Estaco jeżeli chodzi o Szczecin. Obsługa i kontakt na najwyższym poziomie. Bardzo szanują sobie każdego nawet wymagającego jak ja klienta. Trochę posiedzi elismy nad projektem jednak było warto, bo zupełnie odmienili całe pomieszczenie. Do kuchni aż chce się wchodzić rano, a garderoba bardzo funkcjonalna. Wszystko w zasięgu ręki, wysoka jakość drewna i lakierów, bo nie widać po roku żadnych odprysków

Gość gość
I koniec reklamy :-D:-D:-D

Gość Loasia66
My trochę odbiegliśmy od klasyki i zrobiliśmy kuchnię bezuchwytową z wysepką od Estaco. Pięknie to wygląda, a większość osób nawet nie wie o co chodzi. Duży połysk białej kuchni z lekko szarymi ścianami współgra idealnie ;)

Gość Otek99
Przy dachu dwuspadowym na prawdę ciężko dobrać szafy do pokoju dla dzieci. Dlatego postanowiliśmy zrobić je na zamówienie. Najlepszą ofertę jednak zaoferował nam Estaco i zostaliśmy przy nich. Po skończonym montażu również przez nich mogę przyznać że zrobili kawał dobrej roboty. Mega funkcjonalna, wszystko się mieści dzieci nie mają problemu z odnalezieniem rzeczy. Polecam ich ;)

Gość gość
Ktoś już wspominał, ja tylko chce się pod tym podpisać. Otóż te kupowaliśmy w tym sklepie www.33meble.pl bardzo dobra firma, maja ciekawe i trwałe meble, warto od nich brac.

Gość gość
Polecam ten sklep, bardzo dobre ceny i jakość mebli najwyższa półka. https://gimb.us/-Qn

Gość PawlasMaja
Moim zdaniem to właśnie Estaco jest tą firmą której warto powierzyć takie zadanie i jak najbardziej się sprawdzą. Od projektu przez wykonanie po montaż. Wiedzą co robią i robią to z należytą dokładnością.