Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pilnie o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój dziadek po zawale serca, który miał parę lat temu, musi brać tabletki. Zaniedbal to, trafił do szpitala. Dziś ma mieć operacje, będą mu cosię wprowadzać przez żyły do serca czy jakoś tak. Dokładnie nie pamiętam niestety, bo jestem w szoku po prostu. Dziś chce go odwiedzić. Dziadek lubi jeść, zwłaszcza słodycze. Chciałabym przynieść mu coś dobrego do zjedzenia, ale wiem ze słodycze raczej odpadają.. co można przynieść osobie chorej na serce? Ktoś wie? Proszę o pomoc :( chce mu chociaż w taki sposób "umilić" pobyt w szpitalu, naprawdę bardzo lubi jeść. Jest jednym z tych dziadków którego nigdy nie widziałam z piwem w ręku, za to zawsze miał coś słodkiego pod ręką. Bede bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość gość
oj trudno doradzić ,raczej narazie nic ,zadzwoń do szpityala i po prostu spytaj :) albo lepiej jedz pogadaj z lekarzem i ewent na miejscu mu coś kupisz

Gość zza winkla
Myślę, że to Twoja obecność będzie dla dziadka największą radością. To co mu przyniesiesz to na prawdę szczegół bez znaczenia. Owoce chyba można wziąć