Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wymiary penisa

Polecane posty

Gość gość

17dł/17obw to dużo dla was dziewczyny czy ok bo czasem się spotkałem ze miałem problem wsadzić- za gruby, i laski mówiły ze je rozrywam, podzielcie się doświadczeniami-

Gość gość
Ja jestem facetem. Długość: średnio-duża. Obwód: bardzo duży. Nic dziwnego że miałeś problemy z włożeniem. Powinieneś najpierw trochę porozciągać szparkę palcami. Najpierw trochę poszperaj dwoma palcami, a dopiero potem włóż :)

Gość gość
jest mega gruby, dawaj e maila może się spotkamy. lubie grube penisy i nie za długie tak do 19 max a ty masz dla mnie idealnego:)

Gość gość
Duży, ale ja bym się raczej na twoim miejscu nie cieszyła. Mimo tego co moze sie niektorym panom wydawać (bo pewnie za dużo naoglądali się http://redtube.net.pl ) paniom takie duże się nie wydają atrakcyjne. Dlaczego? Okej może i są pokaźne, ale ani tego się nie da włożyć i do tego boli jak diabli... gdzie tu radosc z seksu?

Gość gość
do 11.50 ciesze się z męskiego punktu widzenia, bo się nie wstydzę ale z punktu widzenia seksu to mam trochę problem nie z dł ale z obwodem, bo obecna partnerka nie garnie się żeby oralnie mnie zadowolić a jak wchodzę w nia to narzeka ze ja rozrywam, może i sa pojemniejsze laski,ale.......

Gość gość
Ciesz się ciesz lepiej duży niż mały, a twoja łaska z czasem się przyzwyczai, chciałabym twojego polizac ;)