Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty pyta zonatych.

Polecane posty

Gość gość

Czy jak jesteście bez żon i podrywacie babki to mówicie że jesteacie wolni, rozwiedzeni czy ze zonaci. Ja zawsze mówię że rozwiedziony ale mój kolega ze jest żonaty ale zona mieszka w Anglii. I też działa.

Gość ataman
Ja nie podrywam. Komplementuję, czasem flirtuję, nie ukrywam stanu cywilnego, oczarowuję słowem i uśmiechem ale nie podrywam. I wiesz co? To naprawdę działa

Gość gość
Podrywacie inne kobiety, jak jesteście bez żony? I mówicie, ze jesteście po rozwodzie, bądź wolni? Matko, zostanę starą panną.

Gość gość
Jak masz 30 plus to nie mów ze jesteś wolny bo to obciach. Ja mówię że rozwodnikami ale dzieci mieszkają z mamą. Sprawdza się też wykresy typu "to jest zbyt bolesne aby o tym mowic". Ale numer nad numery jest wtedy kiedy mówisz że jesteś w trakcie rozwodu. A kolega dorzuca potem jak Ciebie nie ma w pobliżu ze twój rozwód tak długo trwa bo ty z żoną macie kilka firm i dwa hotele i nie wiecie jak to podzielić. Sex masz po godzinie. ;)

Gość gość
Jak ja poznaje żonatego to naciągam go na drogie rozrywki, w zamian nic nie dostaje, nawet reki do potrzymania. Potem olewam.

Gość gość
10:46 to co dla Ciebie wydaje się droga rozrywka dla niego to drobne. Poza tym faceci z reguły bardziej kochają poeniadze.

Gość gość
10:45 dobre :D

Gość gość
Nie kochają pieniędzy, tylko bezkresny podziw w oczach panny. A podziw ten zapewnią leszczom tylko pieniądze. Latają jak się im zagra i myślą że są bardzo fajni, potem się takiego zbywa.

Gość gość
Robię nadzieję na seks, ale i tak nic z tego. Tylko randki z wolnymi biorę na poważnie.

Gość gość
10:45 wypróbuję jeszcze w ten weekend.:)

Gość gość
Facet ma frajdę, ze goni króliczka, a ja go po prostu wykorzystuje.

Gość gość
10:56 jesteś poprostu k***a klamliwa.

Gość gość
Naciąga na kasę hahaha frajerka j****a gdzie działasz ? Na jakimś zadupiu rolników naciągasz ? Długo w burdelu pracowałaś jako k***a pewnie.

Gość gość
Czyli facetowi wolno pokrywać jakieś laski mimo że żonaty i jeszcze sex po godzinie masakra. Wszystko działa jak miecz obosieczny