Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce można tylko schamiec i stracić wiare w ludzi i sens zycia

Polecane posty

Gość gość

Po kilku miesiącach mieszkania za granicą jestem innym czlwiekiem . Przeszła mi złość , agresja, ludzie zupełnie inni, nikt nikogo nie lekceważy i nie obraża. Nikt nie rzuca słów na wiatr, ludzie są wystarczająco szczerzy żeby wiedzieć czego się można po nich spodziewać. Nikt nie zwodzi i nie kłamie. Nie obrabia d**y za plecami jak ma jakąś uwagę czy pretensje mówi o co mu chodzi. Normalny świat. Przyjadę do Polski i już po tygodniu nie mam powodów do radości , ludzie to pijawy i fałszywe k***y

Gość gość
Normalna, u nas to nawet w najbliższej rodzinie człowiek człowiekowi wilkiem, a niekiedy nawet świnią :-(

Gość gość
Moja rodzinka też taka

Gość margo0001
taaakkkk dokładnie tak autorze tematu w pełni się z tobą zgadzam, gdy wyjeżdżam do Włoch staję się innym człowiekiem. Polska to jakiś koszmar tak nie cierpię tego kraju i narodu, Polacy są niewychowanymi, wulgarnymi chamami i prostakami. Prostactwo i chamstwo jest wszędzie zwłaszcza wśród ludzi wykształconych ludzie co za okropny kraj...

Gość gość
i za granicą mężczyźni są znacznie bardziej przystojni

Gość Oczy szeroko otwartte
W polsce 85% to patologia Vide Cui Fide

Gość margo0001
ja jestem ze śląska tu jest chyba najgorzej pod tym względem w całej polsce

Gość gość
To fakt, że największe chamstwo jest wśród wyksztalconych. Takiego chamstwa jak podczas studiów nigdy nie spotkałam. Poniżanie i poniewieranie studentami, uważaja się za bogów. W ogóle nie są dla studentów tylko robią osobiste kariery i doktoraty i się nadymaja. W dodatku abnegaci, brudasy i niechluje, niektrzy nawet czasami w stanie wskazującym na spożycie alkoholu. Myślałam, ze na studiach poznam ludzi kulturalnych i inteligentnych, od których można się czegoś nauczyć. Nie chcą się dzielić wiedzą, albo jej nie mają albo robią to specjalnie żeby niszczyć konkurencje

Gość gość
niszczą konkurencję ...

Gość gość
Na uczelniach ręka rękę myje. Jak chcesz dowiedzieć się czym w Polsce jest nepotyzm i zatrudnianie rodzin jako doktorów, wykładowców i pań w dziekanacie idź studiować.