Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety w czym się zakochujecie?

Polecane posty

Gość gość

Co sprawia że zakochujecie się w danym facecie. Czy chodzi o wygląd, sposób bycia czy jeszcze coś innego, tu piszcie SZCZERZE co sprawia że macie te motylk w brzuchu.

Gość gość
Ja się zakochiwałam (bo już mi nie wolno) raczej w czyjeś dobroci, kulturze, zrozumieniu, wygląd na 2 miejscu.

Gość gość
z wygladu musi być akceptowalny, bo wiadomo, ze jak w ogóle ci sie nie podoba z żadnej strony to nic z tego nie będzie. Ale to na pierwsze wrazenie. Natomiast zeby sie zakochać to potrzebuję poznać faceta, czyli odpowiada mi jego zachowanie, czy mamy o czym gadać, nie nudzimy sie ze sobą, jaki ma sposób bycia- mam jakies okreslone preferencje, jak każdy zresztą. Ogólnie nie ma jednej cechy która to powoduje, po prostu z czasem widac czy ma przewagę tego co ci odpowiada, czy w ogóle nic sie nie klei

Gość kwaśna Antonówka
w oczach. musi być w nich mądrość, szczerość i pasja. mężczyzna musi być pewny siebie i dobry dla mnie i dla ludzi. oddany dobru i mądry

Gość gość
1 - był moim przyjacielem potem się zakochałam, 2- wnerwiał mnie na maxa, jak go poznałam, był dość ekscentryczny, oryginalny, nie tuzinkowy, charyzmatyczny, taki chodzący swoimi drogami, a wszystko dlatego że nie znałam go i źle go oceniałam na początku a potem bach.. , 3- od razu od 1 wejrzenia.

Gość takiego bym chciała
gdybym miała sie zakochać to patrzyłabym czy facet jest szczery uczciwy odpowiedzialny lojalny silny psych zrównoważony pracowity opiekunczy czy nie ma nałogów czy nie jest maminsynkiem i egoistą,uroda mniej ważna

Gość gość
W pięknych oczach, wrażliwości i inteligencji.