Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem toksyczna i do reszty powalone . Pd dzieciństwa aż po teraz.

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice zrobiliby dla mnie wszystko. Od zawsze miałam więcej niż to potrzebne , wręcz wychowywana byłam w luksusie (piękny dom, uwaga rodzicow , piękne ubrania, jazdy konne, dodatkowe lekcje i przy tym wszyscy wokół mnie skakali). A ja byłam wrednym i upartym dzieckiem. Krzyczałam i wyłam , jak miałam gorszy humor to przez cały dzień maltretowalam z premedytacja moja rodzine. Powiem Wam, ze moi rodzice tłumaczyli to wszystko procesem dojrzewania i ignorowali. Teraz jestem dorosła . Znecam sie psychicznie nad moim chłopakiem. Jak mam gorszy humor to niszczę mu dzień . Wyzywam jego znajomych i rodzine. Mam satysfakcję jak jest smutny. Innego dnia jestem w świetnym nastroju i jestem idealna dziewczyna i córka. Mam 20 lat. Generalnie jestem bardzo lubiana , ładna , studiuje na prestiżowej uczelni, dużo podróżuje , mam powodzenie, wsparcie rodzicow , pieniądze - zero realnego powodu do bycia taka jedzą jaka jestem . A ja nie potrafię sie zmienić. Mam jakby dwie osobowości i nie potrafię sie opanować Byłam w dzieciństwie u masy psychologów i nawet psychiatry ale w sumie nie stwierdzili niczego. Do psychologa chodziłam tylko na zajęcia jak radzić sobie ze stresem i złością ale to jak miałam 14 lat. Musiałam sie wygadać. Zatruwam zycie wszystkim którzy mnie kochają.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować