Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LudziomOdbija

"Night Sex" Klub chce zorganizować orgię bez zachamowań

Polecane posty

Gość LudziomOdbija

Podczas tej imprezy może zabraknąć tylko granic między uczestnikami. Bowiem dziewczyn, alkoholu i miejsca do zabawy będzie pod dostatkiem. Wymagania? Ukończenie 18. roku życia. Jak zapowiadają organizatorzy, takiego wydarzenia w Polsce jeszcze nie było. I to w podwójnej dawce, bo Night Sex” ma się odbyć zarówno w Katowicach, jak i Warszawie. Będzie skandal czy dobra zabawa? http://piotrpolok.pl/night-sex-katowicach-warszawie-imprezap

Gość hexu
jeb//ani hedonisci.

Gość gość
ej a jak jest z uzyskaniem pozwolenia z urzedu miasta? jak beda wszystkie wytyczne spelnione to nie mogą im odmówić? czy mozna odmówić ze względu na seksualny charakter imprezy masowej, która nie licuje z powagą Stadionu Narodowego czy Spodka, ktore powstały z pieniedzy podatników? czy może taka odmowa byłaby zaskarżona jako przejaw dyskryminującej decyzji na tle nie wiem- seksualnym? nie zazdroszcze urzednikom, nie w smak byłoby mi wydawanie decyzji w takiej sprawie, bo serio ale to jest obrzydliwe - jak chca sie jeb.ac to sa od tego prywatne kluby albo apartamentowce /hale do wynajecia, a nie obiekty o użyteczności sportowo-kulturalnej. ej ludzie. islam by was wyprostował w trymiga

Gość gość
Jeżeli im odmówią to zaraz ue z ciocią makrelą na czele przywali się do poziomu demokracji w Polsce

Gość gowca
chętnie się przejdę, gdzie są zapisy?

Gość gość
Jest to duże ryzyko zakażeń. Do tego mąż nie ma odpowiedniej kontroli którą ja bym chciała by miał. Wolimy seks w mniejszym gronie wcześniej spokojnie ustalamy zasady i na pewno tak podniecający seks bez alkoholu. Mamy wymianę partnerów i to nam wystarcza. Raz za pragnęła mocnego seksualnej to u nas w donciu mąż przyprowadził troje kolegów za moją akceptacją. Kilka godzin mocnego seksu.Jest to wspaniałe przeżycie bo byłam dziewicą gdy poznałam męża a on prawiczkiem.Podczas tego seksu grupowego czułam jakbym była kolejny raz rozdziewiczana. Mąż ma długiego lecz cienkiego więc gdy we mnie wszedł z grubym to nawet troszkę krwawiłam.Warto było przeżyć tak wspaniałe chwile i mężowi nawet to odpowiadało.

Gość gość
Grammar 👄 ;)

Gość gość
Kuźwa, dziecko z podstawówki wyśmiałoby ten błąd!

Gość wuczlan
zapisał się ktoś?

Gość gość
Kiedyś myślałam że człowiek jednak różni się od małpy, ale im jestem starsza a nie mam jeszcze trzydziestki , tym częściej myślę że nie tylko się nie różni ale też faktycznie od nich pochodzi , z tą różnicą że mózgi niektórych (tak jak tych od orgii) zatrzymały się w fazie prehistorycznej. Zeż//reć, wys//rać i pier////dolić.

Gość gość
Bzdury nawet w internecie nigdzie o tym nie ma. Kit na wode, fotomontaż, a podniecone prawiczki beda sie slinic.

Gość mowcochcesz
jest na stronie www.events4k.com przecież są zapisy i film video

Gość gość
Poza ta strona wyzej nie ma nic w internecie. Taki klub robilby szal i furore w mediach, wszedzie by trabili pisali dobrze i zle, ale by pisali. Jak wpiszesz w internecie pierwszy lepszy durny strip klub np z Krakowa to znajdziesz mnostwo stron, artykulow itp. A tu o Night Sex zadnej wzmianki. Farmazon a ty jestes frajerem

Gość gość
Takie kluby się unika bo można się zarazić i żadnej przyjemności!

Gość absunt
Czekajcie bo oni mają wysłać jakieś pisma do urzędu piszą o tym na stronie a wczoraj chyba tego nie było :D to są jakieś jaja :D

Gość hahahaz
nowe choroby już niedługo super hehe