Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria91

Nocowanie siostry narzeczonego co drugi weekend...w kawalerce

Polecane posty

Gość wiktoria91

Mam problem. Młodsza siostra mojego narzeczonego chce rozpocząć studia zaoczne w Warszawie, gdzie mieszkam z TŻ. W dniu kiedy składała papiery na uczelnię mój TŻ zapytał, gdzie ona zamierza nocować. Na co ona odpowiedziała, że u nas!!!!! Dodam, że mieszkamy w małej kawalerce, pracuję dwa weekendy w miesiącu, przez co dwa mam z TŻ dla siebie.Połowę miesiąca mam na drugą zmianę, przez co dodatkowo mamy dla siebie mniej czasu. Jak sobie pomyślę, że ona miałaby u nas nocować co drugi weekend, a na pewno się zdarzy, że wypadnie w mój wolny weekend, to aż mnie skręca ze złości. Bardzo mnie zdenerwowało, że nikt mnie nie zapytał o zdanie. Ja oczywiście jasno przedstawiłam TŻ, że się nie zgadzam. Przecież płacimy po połowie za wszystkie opłaty, dlaczego ja nie miałabym mieć prawa głosu? Mam również podejrzenie, że to cudowny pomysł matki TŻ, ponieważ jest baaardzo religijna i ciągle powtarza, że grzeszymy mieszkając przed ślubem, a taka przyzwoitka na pewno jej się przyda. Co ja mam zrobić? TŻ jest skory na to przystać, ale ja nie zamierzam połowy swoich weekendów spać w jednym pokoju z jego siostrą, która na marginesie jest straszną księżniczką. Przepraszam za chaotyczne przedstawienie sytuacji, ale wszystko się we mnie gotuje.

Gość gość
Ciezko, ale chyba sie jej nie pozbedziesz, warto jednak pomoc ale tylko w kwestii dachu nad glowa. Zero obskakiwania, zero uslugiwania, zero karmienia, i ustalcie to juz na poczatku, ze sama sie zywi,gotuje lub je poza domem - jej sprawa, zmywa i sprzata po sobie, uzywa swoich kosmetykow typu szampon, plyn do kapieli etc. I niech tez raz na jakis czas kupi papier toaletowy, czy cukier, herbate, chyba ze to tex bedzie miala swoje, no sory i tak dach nad glowa i woda, sr/a/nie czy prad za darmo. Jak sie nie podoba to niech szuka jeleni w kolezankach albo hotelu.

Gość gość
Temat odgrzewany. Miękkie serce i twarda doopa, stare dobre powiedzenie.

Gość gość
Tanie Żarcie?

Gość gość
tym zonatym