Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja analna

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 18 lat i chciałam bym spróbować masturbacji analnej, ponieważ bardzo jestem ciekawa jak to jest. Nie mam żadnego doświadczenia z tym rodzajem masturbacji. Nie wiem jak się za to zabrać, dlatego pytam was o rady. Muszę się wam przyznać, że bardzo mnie to podnueca. Kiedyś jakieś dwa lata temu wsadziłam sobie markera w pupę, było bardzo nieprzyjemnie i od tamtej pory nie próbowałam. Bardzo was proszę o porady ;P PS: nie śmiać się

Gość gość
Kobieta raczej nie będzie miała z tego wielkiej przyjemności

Gość gość
Ciekawość jest bardzo silna i prędzej czy później spróbuje. :)

Gość Ka_siak
To nie prawda, że kobieta nie będzie miała z tego dużej przyjemności. Wszystko zależy od kobiety. Sama bardzo lubię seks analny jako urozmaicenie normalnego seksu i czasami osiągam w ten sposób orgazm. Dla kobiety najważniejsze jest żeby nie zrażać się za pierwszym czy drugim razem. Warto próbować i nauczyć się tego rodzaju przyjemności. Tutaj masz fajny artykuł o masturbacji analnej: http://portalkobiet.com/artykuly/28-masturbacja-analna

Gość makarenaa
najlepsza do tego celu jest cukinia, później możesz zrobić z niej pyszną surówkę, sos masz już gotowy :D

Gość gość
wazne jest nawilzenie ,nawet zwykly krem .poogladaj sobie filmiki erotyczne tam znajdziesz podpowiedz. najpierw wloz mniejsza rzecz :P moze byc i marker potem sprobuj czegos wiekszego :) sa tez zatyczki analne jesli bys chciala :)

Gość gość
zatyczkę analną ... oooo taaaak :P i kloca na klatę, zboki yebane, pedały przebrzydłe :D