Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaLębork

Mam problem z pociągiem.

Polecane posty

Gość AniaLębork

Hej. Pewnie wielu z Was marzy o takiej kobiecie jak ja. Ale zadowolona z siebie nie jestem, bo ciągle ulegam pokusie i mojej obsesji. Otóż rozwaliłam już 3 moje związki. A zaczęło się od tego, że w wieku ok 23-24 lat pierwszy raz zrobiłam loda i to z połykiem. Wcześniej tylko penetracja. Brzydziłam się oralu. Ale odkąd zasmakowałam penisa w buzi mam na tym tle obsesję. Oczywiście jestem nieco wybredna. Lubię chodzić na plażę czy na basen. Tam mogę porównać sobie wielkości przyrodzeń zanim spóbuję uwieść faceta. Wiem, że nie ja sama tak właśnie robię. Chociaż dumna z tego nie jestem. Może któraś dziewczyna tutaj ma podobnie ? Ostatnio obciągnęłam chłopakowi który załatwiał się w lesie nad plażą w Łebie. Spacerowałam ścieżką leśną i z daleka widziałam chłopaka jak sika. Niby to niesmaczny widok, ale mnie podniecił bo tak ładnie go trzymał , a on był taki gruby... Zauważył mnie ale się nie speszył bo widział, że na go obserwuje z błyskiem w oku. 2 minuty później miałam w buzi wielkiego soczystego penisa. Cudo. Po wszystkim znowu wyrzuty sumienia , tym większe bo widziałam, że on wrócił do swojej dziewczyny.

Gość gość
Ty masz problem a ja Chcialbym zebys mi tak obciagnela

Gość AniaLębork
Większość facetów to wykorzystuje. A ja ulegam, bo to moja słabość.

Gość gość
Masz jakiegos maila zebysmy mogli popisac?

Gość AniaLębork
Problem jest też taki, że ja wiem, że jestem raczej atrakcyjną kobietą i nie miałabym problemu ze znalezieniem odp faceta, ale nie chcę znowu płakać że rozwalam kolejny związek. moje foto właśnie z okolic Łeby w załączeniu https://zapodaj.net/082bfccf92dbd.png.html

Gość gość
to jakies problemy hormonalne musza byc.caly cykl tak masz czy tylko w polowie?cierpisz na tradzik i nadmierne owlosienie?

Gość gość
moze powinnas sie wybrac do seksuologa.ale jak i jemu zaczniesz obciagac............

Gość gość
Ladna z ciebie dupa masz jeszcze jakies

Gość AniaLębork
Nie mam trądzika , cera wręcz czysta. Owłosienie mam lekkie, ale nie męskie, takie białe włoski np na pupie :) ledwo widoczne. Pytałam się lekarza, dlaczego tak szybko robię się mokra na samą myśl o penisie. Powiedział, że to może mieć podłoże psychologiczne itd. Ale głupio mi o takich rzeczach rozmawiać, zwłaszcza z facetem bo widzę, że jak im mówię, że robię się mokra to oni mają też taki błysk w oku a ja się już zastanawiam czy im stoi i jaki jest duży - to okropne uczucie. Ale co ja poradzę. Jak ktoś ma podobne przykłady albo chce pomóc mój mail : justyna.warmska@o2.pl ( warmska to nie nazwisko żeby nikt nie szukał mnie na fejsie przypadkiem )

Gość AniaLębork
Pociąg do penisów mam prawie cały cykl. Jest mniejszy tylko na początku okresu ale pod koniec znowu jest tak spory że mam czasem ochotę w pracy wyjąć komuś ze spodni i obciągnąć. Boję się właśnie, że mogę stracić przez to pracę, bo prędzej czy później ktoś znajomy może się dowiedzieć albo mnie przyłapać. Ostatnio po kilku kieliszkach wina obciągnęłam komuś na klatce schodowej mojego bloku - nie wiem nawet dokładnie kto to był i boję się czasem, że znowu tego gościa mogę spotkać i okaże się, że to np znajomy albo znajomy kogoś z pracy.

Gość przyglupi facet swinia
juz szukam na fejsie, Justyno Warmska

Gość gośćpiter
Autorko,a czy do obciągania masz pociąg równiesz bedąc w związku?

Gość gość
przeciez to zdj azorowej z krakowa, dawali ost z gola dupa pod barbakanem. jak ktos chce jej prawdziwe personalia to chetnie ujawnie :)

Gość gość
ale klaczka :D

Gość gość
burcia knurcia to ty? wtf