Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile byście wycenili ten obraz ??

Polecane posty

Gość gość
szczerze mówiąc, nie nadaje się na sprzedaż chyba że jakieś aukcje charytatywne. Wygląda jak groteskowa kopia dziecięcych obrazków. Jeśli chcesz bawić się w malowanie, skup się raczej na nieokreślonych formach i ekspresji kolorów, bo ta twarz to jakaś porażka

Gość gość
A cóż to? Ja się nie znam. Od dziecka mi mówili maluj maluj masz talent... A ja nigdy nie lubiłam robić tego co mi kazano w związku z czym nie mam uczucia do tego rodzaju sztuki a nawet czuję wobec malarstwa pewnego rodzaju pogardę-w każdym razie nie kocham tego z całą pewnością. Zawsze robiłam w życiu tylko to, o czym słyszałam że jest za trudne za skomplikowane i zbyt nieodpowiednie dla mnie ;) Ale optymistyczne to coś.

Gość gość
Nie wyceniłabym go na wiele, ale cena też zależy m.in. od tego KTO ten obraz namalował - ogólnie im osoba bardziej znana tym cena wyższa. Biorąc pod uwagę same techniki malarskie i ogólne emocje jakie obraz wywołuje u odbiorcy, ten obraz mnie nie przekonuje - ale nie jestem specjalistką w dziedzinie wyceny obrazów :)

Gość gość
50 zł. Nadaje się do szpitala do oddziału dziecięcego.

Gość gość
Za mało bohomaz/tyczny Namaluj jakiś bohomaz -żeby to było starawe takie jakby w sepii poprawiane po milion razy aż z koloru wyjdzie kupa-no wiesz jak z Luwru ! Namaluj takie coś i wówczas pytaj o cenę!

Gość gość
Tak właśnie myślałam :D dostałam go w prezencie od "uzdolnionej artystki", wydawało mi się, że to badziew, ale wolałam spytać, bo nie znam się na sztuce, a z tego co słyszałam, różne bohomazy są uważane za dzieła sztuki :) Dzięki za odpowiedzi, nie zadziwiły mnie. Pozdrawiam :)) i życzę miłej nocy