Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robie sie zazdrosna o rodziny kolezanek mnie zaden nie chcial i nigdy nie bede

Polecane posty

Gość gość

miec meza i dzieci;( jestem juz po 30 stce moje najlepsze lata przepadly

Gość gość
to zrób coś z tym, a nie się żalisz jak frustratka!pomyśl, że zawsze mogłabyś być po 40 tce :) a tak nie masz najgorzej.

Gość gość
Ja wyszłam za mąż w wieku 37 lat. Pierwsze dziecko urodziłam mając 35, teraz mam 39 i drugie w drodze. Ty tez znajdziesz swoje szczęście. Powodzenia!

Gość gość
Tez jestem zazdrosna, mam 31 i 0 szans na fajny zwiazek. Nikt mnie nie chce, nikogo nie poznaje, tylko placz pozostal.

Gość gość
To pewnie takie jak wy z zazdrości psioczą tu na forum na ciężarne. Rozumiem zazdrość, ale taka nienawiść, że komuś się udalo a wam nie? Ja mam 25 lat, w pracy dwie koleżanki po 30 , samotne. Malo mnie nie zjadły jak sie dowiedziały, ze jestem w ciąży. Nawet nie wiecie jaka to byla ulga, że od razu dostałam zwolnienie. Nie wytrzymałabym z zazdrośnicami. Nie mowie, ze wy takie jesteście, ale skądś ten hejt tutaj na ciężarne i mężatki musi się brać.

Gość piwko z malinami
śmieszne jesteście, ja mam 30 lat, dość fajnego faceta, ale wkurza mnie że nie myśli poważnie o przyszłości i zamierzam się rozstać. nie desperuję, bo wiem, że bez problemu znajdę nastepnego, nie wyglądam na swój wiek i masa młodych wokół mnie się kręci :P jak chcecie oddam wam mojego, w sumie spoko facet z niego :D

Gość Stary Kawaler Wacek
A kogo to obchodzi, trudno, będziesz samotna.

Gość gość
piwko z malinami dziś biore:D pod warunkiem, ze on nie ma zadnych warunkow i lubi grube oraz bezrobotne:)

Gość gość
Krew byś oddała, zamiast pitolić o egoistycznych głupotach!