Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne kopulować ze śpiącą osobą?

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się to trochę dziwne,a że dopiero wchodzę w świat seksu to mam wątpliwości.. Czy to normalne,że chłopak zaczyna dobierać się do dziewczyny i z nią kopulować rano,kiedy ona jeszcze śpi? W takim sensie,że on już się obudził,a ona nie przebudza się,tylko normalnie jeszcze głęboko śpi i mimo wszystko on to zaczyna robić.

Gość gość
mój chłop robi tak codziennie:-D nie mam spokoju rano co mnie juz zaczyna wk...

Gość gość
Ja swoją raz czy dwa przeleciałem na śpiocha i wydaje się że nie ma w tym nic złego. Moja nawet nic nie wiedziała. Oczywiście za każdym razem następnego dnia ją informowałem :)

Gość gość
Tak a najlepiej jeszcze do tego pijaną:D

Gość gość
Co to za kobietą co nie budzi się czując sobie nabrzmiałego poranną erekcją ku/ta/sa... ?

Gość gość
Hahahaha to podchodzi pod gwałt

Gość gość
Brzydze sie takimi facetami

Gość gość
Sztuka żeby się tak wźliznąć, aby nie czuła że jest p******a. Moja ukochana ma dość obszerną pusie i w niektórych pozycjach mogę w nią wejść bez zwracania na siebie uwagi :) Na przykład na lyżeczkę gdy śpi na boku. Jej wagina jest wtedy wystawiona do tyłu i łatwo w nią wejść. Nie robię tego regularnie, ale dwa razy mi sie udalo i wiekszych i skarg następnego dnia nie miałem :)

Gość gość
Moj tak robi, ale ja sie budze, bo nabrzmialy duzy czlonek meza w mojej cipci.... Mrrr Mamy taka zasade ze ja mam spac nago, bo maz lubi widziec moja dupcie, cipcie, cycusie. I czasem mu sie zdarza tak mnie obudzic, zwlaszcza, ze sam mowi ze przez sen go prowokuje - ocieram sie cycuszkami, rozkladam nogi i widac cala cipcie, wypinam dupcie jak leze na boku i tez widac cipcie. W sumie mu sie nie dziwie, zreszta kobieta jest od tego zeby grzecznie dawac cipci czy dupci :)

Gość gość
No to tylko patrzeć jak się przekreci....wiesz co to trup jad ? No ale jak juz jesteśmy przytakich tematach to ja czasem wspomagam się tabletkami na zwiekszenie chęci na ostry sex long men - mozna je kupic w sklepi inte w zaufaniu.pl

Gość gość
ja tak lubię, jak jestem w półśnie, jak nie mieliśmy jeszcze dziecka, to często się bzykaliśmy rano,miodzio :) no ale tez nie wiem jak się można nie obudzić kiedy facet wchodzi...mój facet jak leży za mną, to po prostu czuję jego twardego, no czasem jak tylko pieści moje piersi to chwilę to trwa zanim się rozbudzę, no ale też nie to zupełnie śpię :D...no a jak we mnie wchodzi to wiadomo już jest zbyt miło żeby spać :D