Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalesc nowych przyjaciol i znajomych majac ok 35 lat?

Polecane posty

Gość gość

zapraszam do udzielania zyczliwych rad w tym temacie :)

Gość gość
Klub seniora?

Gość gość
hahahahahah a tak powaznie to malo smieszny zart idz na podworko, jak masz wakacje

Gość gość nr 178
A skąd jesteś? Ja przeniosłam się do Warszawy do pracy. Mam tutaj kilkoro znajomych, ale wystarczy, że jedni pojechali na urlop, drugim nie chciało się wyjść, a trzeci byli zajęci, żebym spędziła weekend sama. Mam jakąś taką blokadę, żeby sama wyjść np. do klubu. :(

Gość gość
Właśnie, skąd jesteś? Ja Toruń.

Gość gość
Zanęć psioszką. Jak jesteś w miarę atrakcyjna to powinno działać.

Gość kardulaki
Też mam ten problem mam prawie 30 lat i to samo większość weekendów siedzę sama w domu . Dzisiaj np. taka ładna pogoda ,a nie ma z kim gdziekolwiek wyjść :(. Chyba będę musiała znaleźć jakąś pracę na niedzielę bo zwariuję. Prawda jest taka ,że w tym wieku kiedy większość znajomych ma swoje rodziny ,życie i człowiek zostaje sam,koleżanki są do czasu znalezienia swojego "misia" i już im nic do szczęścia nie potrzeba. Mogłabym cos ugotować czy zrobić jakieś ciasto ale kto to będzie jadł?żałosne ...:/

Gość gość
Ja jestem z Warszawy, 35 letnia mężatka, dzieciata i..... cały czas chce z mężem imprezowac a wszyscy znajomi to tylko spendy z dziećmi albo grille. Czasem dadza się wyrwać do teatru. Tymczasem.my z mężem uważamy że co najmniej w co druga sobotę warszawa jest nasza. Więc zapraszam.

Gość gość
14:11 dwóch fajnych 33 latkow za tydzień w sobotę do klubu. Może się dołączysz.?

Gość gość
cały czas chce z mężem imprezowac a wszyscy znajomi to tylko spendy z dziećmi albo grille. x może nie każdy ma sztab babć i nianiek do opieki nad dziećmi na czas imprezy albo (w co bardziej wierzę) - może coś nie tak z tobą i twoim misiaczkiem, że ludzie wolą grilla w towarzystwie swoich dzieci niż balety wśród dorosłych :D 🖐️

A skąd jesteś? Ja przeniosłam się do Warszawy do pracy. Mam tutaj kilkoro znajomych, ale wystarczy, że jedni pojechali na urlop, drugim nie chciało się wyjść, a trzeci byli zajęci, żebym spędziła weekend sama. Mam jakąś taką blokadę, żeby sama wyjść np. do klubu. 😞

Hej, jeszcze szukasz?