Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sen..co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze w podstawówce wkrecałam pewnego chlopaka, on był zaangażowany w znajomosc, zakochal się we mnie ( przynajmniej tak mi mowil ale tez moim znajomym od których dowiedziałam się tego po latach) a ja się nim bawiłam z premedytacja. Wiem, suka ze mnie. :/ trwało to tylko pół roku i w dużej mierze przez gg czy przez tel bo nie było czasu na częste spotkania. Inna szkola itp. Dzisiaj mam 19 lat,on 23 i śnił mi się. To było dziwne. Byłam na czyimś pogrzebie (kogo nie pamiętam ale na pewno na pogrzebie znanej mi osoby, a co dziwne staliśmy przy grobie moich dziadkow) on też był, pod koniec podszedł do mnie , chciał porozmawiac. Pamiętam tylko tyle, że na początku go nie poznalam. Powiedzial mi mi że jestem miłością jego życia, wziął mnie na ręce i gdzieś poszliśmy. Chodziliśmy, rozmawialiśmy, bylam strasznie szczęśliwa. Mialam wrazenie w tym śnie ze to sen.potem rozstalismy się , przenioslam się w czasie i był sylwester , spędzałam go z jakas koleżanka u niej w domu. Atmosfera grobowa, wystrój podobnie .. zlozylysmy sobie zyczenia i wyszlyśmy z domu. Poszlysmy do lasu i tam spotkalyśmy kilka moich znajomych z podstawówki właśnie . Zapytałam o niego ,śmiały się czy się zakochałam,no tak ale wypieralam się i jakoś odczulam z on nie żyje ...nie wiem dlaczego...moze cos faktycznie mu sie dzieje i pomyslal o mnie? Ja nic do niego nie czuję za to on próbował złapać ze mną kontakt kilka lat temu ,udałam ze go nie znam ...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Nikt z was nie wie jak zinterpretować ten sen?

Gość gość
Up

Dawałaś dupy na prawo i lewo, a teraz tego żałujesz, jesteś głupia i marzysz o wielkiej miłości jak w filmie. Podświadomie odczuwasz że ten facet który Ci się śnił to był "ten" i gdzieś w głębi mózgu dręczy Cię teraz myśl że wszystko spierdoliłaś. Sylwester z grobową atmosferą oznacza że wydaje Ci się że przyszłość będzie chujowa bo spierdoliłaś z tym facetem w podstawówce. Nic do niego nie czujesz ale jesteś zdesperowana, dawanie dupy na prawo i lewo nie satysfakcjonuje Cię, jak każda kretynka marzysz o miłości i czujesz podświadomie że straciłaś swoją szansę. Jak tonący chwyta się brzytwy tak Ty teraz w swojej desperacji wracasz myślami do tego faceta z podstawówki. A za dziadkami tęsknisz, byli kimś ważnym w Twoim życiu?

Gość gość
Nie myślałam o nim i to on był zakochany i to on zerwał znajomość która próbował potem reaktywowac

Gość gość
jak o snach mowa to sadzicie jeżeli kilka dni temu snila mi sie kobieta która mi sie bardzo podoba ( jest mezatka) trzymala i ciagnela mnie za reke ?

"jak o snach mowa to sadzicie jeżeli kilka dni temu snila mi sie kobieta która mi sie bardzo podoba ( jest mezatka) trzymala i ciagnela mnie za reke ? " Nic skomplikowanego. Podoba Ci się, chcesz ją w*****ać. Śniła Ci się bo chcesz ją w*****ać a boisz się że przywalić jej w głowę w jakimś ciemnym zaułku i zrobić na co masz ochotę. Jesteś ciotą i marzysz o tym żeby ta kobieta wykonała pierwszy krok.

Gość gość
Ostatni niedziel kretynie nie osmieszaj się.

Gość gość
Up