Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy ludzie jakich znam są przeciwni programowi 500 plus

Polecane posty

Gość gość

chyba tylko nieroby, margines społeczny i patologia to ''popiera''

Gość gość
no pewnie. wszyscy ci co dostali darmoche naszym kosztem

Gość gość
No to oczywiste.jak ktos dostanie to popiera, jak sie nie należy, to sa zli. Mnie najbardziej smieszy, jak zakladacie tematy o 500+ dla patoli, a patola pisze, żebyście tez narobili dzieci to tez dostanievie :D no tak, rzucajmy wszyscy robote i rozmnazajmy się na potęgę. Nie wiem kto na to wszystko zarobi. Ja mam jedno dziecko i nie robie kolejnego "bo 500+". Pomysle o kolejnym jak warunki na to pozwolą, sama chce swoje wlasne dzieci utrzymac a nie wyciagac rece po jałmużnę dla patoli.

Gość gość
program 500+ zostanie zlikwidowany gdy będzie nowy rząd :D (chyba nie myslicie, ze PIS bedzie rzadzil 8 lat :D ?) kasa sie skonczy, a dziecko zostanie :D 🖐️

Gość gość
malo znasz ludzi.

Gość gość
myslicie ze daja z dobroci chodzi o gospodarke niz demograficzny doprowadzi do załamani gospodarki a jak sie załamie to wypłata nie starczy nawet na chleb

Gość gość
18:27 Wprowadzi się podatek katastralny i będzie na 500 plus.

Gość gość
widocznie z patologią jesteś za pan brat skoro tak wszędzie ją widzisz. przykrość to duża ale przyjmij do wiadomości że nie wszyscy są tacy jak ty, drogi autorze.

Gość gość
"chyba nie myslicie, ze PIS bedzie rzadzil 8 lat smiech.gif ?)" x ja tam myślę że 8 lat to będzie rządził lekko. opublikowano sprawozdanie z wykonania budżetu za pierwsze półrocze. oczywiście tvn o tym nie powiedział bo wbrew proroctwom tvnowych "fachowców" budżet wygląda świetlnie. dochody z podatków wzrosły, deficyt niższy niż zakładano, wydatki państwa zrealizowano w 34 proc a dochody w 48 proc. uchwalono obniżkę cit dla małych przedsiębiorstw z 19 do 15 proc. 500+ działa, mieszkanie+ też zacznie działać przed następnymi wyborami. przy opozycji w której o prym walczą głupi rysio z alimenciarzem (bo schetyny to chyba nawet on sam poważnie nie traktuje) to pis wygraną w następnych wyborach ma w kieszeni. o ile się oczywiście nie złajdaczy i nadal będzie służył polakom a nie tak jak ci co to polska dla nich to "chuj dupa i kamieni kupa".

Gość gość
a czy myslicie ze merkel zaprosił muzułmanów z dobroci serca ktos musi robic na emerytury bo niemki mimo wysokiego socjalu nie chca rodzic dzieci

Gość gość
no właśnie. jakoś przygłupy nie rozumieją tej logiki że lepiej dać kobicie 500+ żeby rodziła i wychowywała dzieciaki niż potem ściągać imigrantów i bulić kasę na nich. a powiem wam że utrzymanie takiego imigranta to dużo droższe jest niż 500 na miesiąc.

Gość gość
ja tam myślę że 8 lat to będzie rządził lekko x i czekają nas kolejne ustawy inwigilacyjne ? ps: biegiem zarejestrować numer na kartę, bo cwele zarządziły (co z tego ze jak ktos chce to i tak kupi karte na wymyslone dane albo bezdomnego albo pijaka, wazne ze bedą wiedziec co robisz w smartfonie)

Gość gość
Ale jestescie zawistni. Mali, podli ludzie.

Gość gość
Ale jestescie zawistni. Mali, podli ludzie.

Gość gość
wymyslone dane na karte to jest chyba karalne

Gość gość
Autorko rozumiem,ze w takim razie zaden z twoich znajomych nie bierze tych 500 zl?Mnie wlasnie takie podejscie oburza,przeciwni ale biora.Druga grupa to ci,ktorym sie nie nalezy,to wtedy najglosniej sie pluja.