Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facet mysli gdy chwalę jego sprzęt?

Polecane posty

Gość gość

Gdy mówię jaki to jest duży i ładny

Gość gość
zeby go wystawic na allegro...

Gość gość
To miało być śmieszne ?

Gość gość
jest w 7 niebie

Gość prawikzewsi
Zależy czy naprawdę jest duży.

Gość gość
Mi się zawsze kojarzy z burdelem, tam kazda każdemu tak mówi. Najlepszy komplement dla faceta to orgazm kobiety.

Gość gość
ja nigdy nie chwalę sprzętu" to sztuczne,chwalę inne rzeczy w łóżku ,zresztą to nie chwalenie,wyrażam zachwyt

Najlepszy komplement dla faceta to orgazm kobiety. x przepraszam, ja się nie znam, jestem asem, ale czy orgazmu nie można miec też samemu ze sobą? więc co ma do tego jakość penisa, skoro można dojść samoczynnie, siłą woli i zręcznością mięśni?

Gość gość szarrrrrik
zachwyt to bardzo piekne okreslenie na seks organoleptyczny...

Gość gość
przecież ci nie napisze jakimi miłosnymi i pożądliwymi słowami wyrazam zachwyt gdy mnie kocha,poza tym ty jesteś aseksualna wiec co cie to obchodzi,a akurat widze ze ta tematyka kreci cie na cafe szczegolnie

Gość prawikzewsi
Jak facet ma małego to można powiedzieć że jest twardy.

Gość gość
nigdy nie mówię że twardy :-) ale np. mówię " dlaczego to jest takie ? " gdy mieliśmy zająć się czymś innym,i lubię minę niegrzecznego przyłapanego na przestępstwie chłopca

gość dziś przecież ci nie napisze jakimi miłosnymi i pożądliwymi słowami wyrazam zachwyt gdy mnie kocha, x nie mówię o miłości, tylko o Waszej kopulejszyn, czemu nie, wstydzisz się tygryska? x poza tym ty jesteś aseksualna wiec co cie to obchodzi, x nie sądzisz, że tym bardziej?:) x a akurat widze ze ta tematyka kreci cie na cafe szczegolnie x przestań mnie prześladować, Ty jesteś tą jedną osobą, która mi ciągle to pisze:( idź pisać poemat o prąciu swojego jurnego byczka

Gość gość
pierwszy raz Ci to napisałam ,jakbyś się tak nie wydurniała to miałabym dla ciebie świetnego asa,a tak boję się polecić ,bardzo miłosny i niestety aseksualny

Gość gość
wygląd penisa jest dla mnie również ważny, tak, jak i ciało partnera, jego wygląd - to wszystko składa się w dużej mierze na moje podniecenie... oczywiście miłość w tym wszystkim jest najważniejsza, ale nie mówmy, że wygląd i bodźce wzrokowe nei mają znaczenia, bo mają ogromne, a Ty broken nie spamuj już proszę

Gość gość
a kto mowi ze nie mają znaczenia

pierwszy raz Ci to napisałam ,jakbyś się tak nie wydurniała to miałabym dla ciebie świetnego asa,a tak boję się polecić ,bardzo miłosny i niestety aseksualny x :) a umie tulić, zdominować?;) lubi tygrysy? x gość dziś wygląd penisa jest dla mnie również ważny, tak, jak i ciało partnera, jego wygląd - to wszystko składa się w dużej mierze na moje podniecenie... x jak się masturbujesz masz taki sam efekt. x oczywiście miłość w tym wszystkim jest najważniejsza, x niekoniecznie, jak wyjaśnisz fakt, że część z Was jest gwałcicielami lub prostytutkami. błagam, nie dorabiaj ideologiii x ale nie mówmy, że wygląd i bodźce wzrokowe nei mają znaczenia, bo mają ogromne, a Ty broken nie spamuj już proszę x ? a gdzie ja coś reklamuję?

Gość gość
nie pytałam o szczegóły broken,ale jak chcesz mogę spróbować was poznać,tylko on teraz za granicą to nie wiem,w każdym razie jest załamany że nie spotka kobiety która zaakceptuje jego inność

Gość tatus szariiiiczka
z kilometra widac ,ze cos wam brakuje,a to cos to huje...hehe

gość dziś nie pytałam o szczegóły broken,ale jak chcesz mogę spróbować was poznać,tylko on teraz za granicą to nie wiem,w każdym razie jest załamany że nie spotka kobiety która zaakceptuje jego inność x heh, nie wiem sama, wolę seksualnych:-p poza tym mam chłopaka, piratka x tatus szariiiiczka dziś z kilometra widac ,ze cos wam brakuje,a to cos to ch*je...hehe x masz rację, po kobietach kafe szczególnie widać wpływ ogłupiającej rewolucji seksualnej i feministyczny imperatyw chwalenia się łechtą.

Gość gość
odkąd po kuracji penirium jest co chwalić to jestem w niebowzięty, także nie przestawaj chwalić swojego faceta, to bardzo dodaje.... pewnosci siebie