Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba kochana

powiedzial po pół roku " chyba cię kocham " , chyba?

Polecane posty

Gość chyba kochana

To kocha czy nie? Jeszcze nie powiedział kocham a wczoraj patrząc w oczy,odkrecil na chwilę głowę i powiedzial po cichu "chyba cię kocham". Co to ma znaczyć? To kocha czy nie? Spotykamy się od pół roku. Ja w nim zakochana

powiedział to co czuje, a Ty chcesz mieć jasną deklarację, żeby go przypieczętować jako męża czy zastanawiasz się, czy już mu zacząć dawać?

Gość gość
Na Twoim miejscu bym mu sprezentował książki i strony internetowe traktujące o miłości, bo ten niedojrzały chłopaczek nawet nie wie, czym jest miłość. Jak zresztą większość ludzi na tym smutnym świecie.

bo ten niedojrzały chłopaczek nawet nie wie, czym jest miłość. x dlaczego dyskryminujecie ludzi, którzy mają nietypowe uczucia? mam prawo czuć tylko: tak, więc Cię ****** i bierzemy ślub lub nie, wypiertalaj, zaraz Cię zabiję?:O czemu jesteście aż tak ograniczeni

Gość gość
Nie dlatego, że to za wcześnie lub za późno, bo to akurat nie ma nic do rzeczy. Chodzi o to "chyba".

Gość gość
Osoba, która byłaby w stanie zabić drugą, nie kocha jej, nigdy nie kochała i nie wie, co to miłość.

Gość gość
moim zdaniem kocha Cie. a ty sie uczepilas tego "chyba" ja z moim jestem ponad rok i nie uslyszalam "kocham" ani razu. a on ode mnie uslyszal

gość dziś Osoba, która byłaby w stanie zabić drugą, nie kocha jej, nigdy nie kochała i nie wie, co to miłość. x wracaj na j. polski

może macie za słaby charakter, jesteście takie dziunie z masełka, które się rozpuszczają w cieple ich z******tości może przestańcie być takie łatwe, to dostaniecie męskie deklaracje.

Gość gość
odezwala sie sina, niezalezna, aseksualna kobieta

Gość gość
to ciebie HIM w ogóle można pokochać ? szczerze wątpie, bo każdy facet ucieka od ciebie...

Gość chyba kochana
Mamy po 32 lata więc dorośli, dojrzali ludzie

Gość gość
To się ciesz. mój mi powiedział po miesiącu i non stop potem pił po kilka piw dla relaksu a wczoraj się prawie pobilismy. i tyle z tej miłości to tak wolisz. ?

Gość chyba kochana
No nie :( ale chyba? To już mógł nic nie mówić. Ale jak wyjaśnił - jak powiem że kocham to będzie znaczyć że jestem w stanie powyrywać sobie ręce za Ciebie

Gość gość
bez przesady. Nie jest do konca pewny, wiec przynajmniej odpowiedzialny, nie czaruje, ale sprawy ida w dobrym kierunku. Jesli jestes zakochana, czekaj na rozwoj wydarzen. To dopiero pol roku, nie az. Widac jeszce dobrze sie nie poznaliscie.

Gość chyba kochana
Powiedział że zależy mu na mnie,widzę to też w jego wszystkich czynach a nawet podczas zbliżeń, jak mi patrzy w oczy. .właśnie chyba z miłością. Jak mówi że bardziej od seksu zależy mu na spacerze ze mną za rękę brzegiem morza. Wizualnie typ macho ale w głębi serca romantyk. Tylko po co to "chyba"

Gość gość
Dziewczyno bo po 6 miesiącach się tego nie mówi. Kocham mówi sie po latach spędzonych razem kiedy jesteś pewna że napewno oddalabys mu nerki gdy była by taka potrzeba. Nie którzy są 6 miesięcy a nawet rok rozstaja się mija miesiąc i szukają kogoś nowego bo o tamtej pseudo miłości juz zapomnieli. Powiedział Kocham bo chce ci to powiedzieć ale może uważa tak jak ja ze wcześnie na deklaracje, wiec powiedział chyba. Ciesz się

Gość chyba kochana
Tak ,powiedział że jak powie mi już tak w pełni że mnie kocha to będzie znaczyć że da się pociąć za mnie

Gość gość
Ciesz się, że Twój chłopak jest szczery, bo większość facetów łże w żywe oczy, że "kocha" :) Ja bym się cieszyła jakbym trafiła na takiego szczerego faceta, który mówi tak jak czuje a nie tak jakby druga strona chciała usłyszeć.

Gość chyba kochana
To tez powiedział. Że chce być szczery i jak coś juz powie to z serca a nie to co chciałabym usłyszeć

Gość chyba kochana
Nie podrywam