Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielokrotny orgazm, to nic cudownego, każdy kolejny jest słabszy

Polecane posty

Gość gość

przereklamowane... w dodatku odstępy od każdego kolejnego są coraz większe, trzeba się bardziej namęczyć, żeby go osiągnąć

Gość gość
pomyśl... chociażby to, że osiągam go z kochającym mnie facetem

tak to można wszystko...... zrobiłam dziś kupę na czerwono. co to ma wspólnego z życiem uczuciowym? poczęstowała mnie ćwikłą kochająca mnie ciotka.

Gość gość
obrzydliwa jesteś... po co się tutaj udzielasz... idź sobie na forum uliczne

Gość gość
ja mam wielokrotne i sa tak samo intensywne, i nie ma wcale wiekszych przew czy 'trzeba sie bardziej nameczyc' by je osiagnac. ja mam 3 w ciagu 7 minutowego seksu, wiec nie uogolniaj ;)

Gość gość
To nie orgazm! Orgazm masz z punktów u,a,c,g i tylko małe penisy uaktywniają wszystkie dostępne orgazmy

obrzydliwa jesteś... po co się tutaj udzielasz... idź sobie na forum uliczne x bez przesady, może na erotyczne obok, po co zakłada na dziale dla tygrysów? x ja mam wielokrotne i sa tak samo intensywne, i nie ma wcale wiekszych przew czy 'trzeba sie bardziej nameczyc' by je osiagnac. ja mam 3 w ciagu 7 minutowego seksu, wiec nie uogolniaj oczko.gif x won na ero, bo się pogniewamy

Gość gość
Może temat założył facet, skoro kolejne orgazmy są słabsze ?

Gość gość
Orgazm masz z punktów u,a,c,g nie mam zielonego pojecia o jakich punktach piszesz. i nie musze miec zadnego pojecia, wazne ze orgazmy mam :)

Gość gość
Punkty od orgazmu znajdują się 10,5cm od wejścia poczytaj sobie i sprawdź na sobie!

Gość gość
fachowców od orgazmów jak much na kupie. a ile ma tygrysica w czasie jednej kopulacji?

Gość gość
gość dziś Punkty od orgazmu znajdują się 10,5cm od wejścia poczytaj sobie i sprawdź na sobie!---a po chu/j?!?!?! :D :D :D mam orgazmy wielokrotne to po chu/j mi o tym czytac? znalazl sie seksuolog-teoretyk :D :D poczytaj, posprawdzaj, tu masz punkty od a do z i od 1 do 10, cale wyliczenia, kąty pozycji, temp. pochwy, fazy ksiezyca i znaki zodiaku w akuratnych astrologicznych czakrach, kur/wa jego mac! :D :D :D sam sobie komplikujesz zycie czlowieku :P

Gość gość
gość dziś Jeśli chcesz przeżyć coś nowego to warto sprawdzić na sobie

Gość gość
aż dostaniesz wytrysku kobiecego :)

Gość gość
wiadomo, że najmądrzejsze są gimbusy, które cos usłyszały w kiblu od kolegów, a jedyny seks jaki mają, to z ręką, gdy oglądają filmy w necie.

Gość gość
wytrysk, orgazmy w różne postaci to cie czeka jak poznasz swoje ciało

Gość gość
mam, 36 l. dziecko, swoje cialo poznaje odkad skonczylam 15, i wiem, ze teoretykowi-fantascie CIEZKO w to uwierzyc, ale pier/dolenie slowne ma sie nijak do fizycznego, i nie musze znac punktow w swoim ciele, by odczuwac przyjemnosc z seksu i miec orgazm. nie musze wiedziec jak dzialaja oczy by widziec, nie musze wiedziec, jak dziala serce byz zyc. wiec daruj sobie z wymyslonymi pseudo-teoretycznymi bzdurami i nie wmawiaj nikomu czegos co i tak czuje!!

Gość gość
gość dziś to nie są pseudo teorie są udowodnione naukowo widać, że do tej pory nie poznałaś swojego ciała i partner wkładać i nie skupiając się na tobie.

Gość gość
gość dziś tak? a miałaś wytrysk kobiecy?

Gość gość
kobieta ma kilka różnych orgazmów które osiąga tylko 1-2% kobiet na całym świecie.

Gość gość
gość dziś - jestes idiota 😴

Gość gość
gość dziś jak nie masz pojęcia to po co się wypowiadasz i spróbuj osiągnąć

Gość gość
Są różne typy kobiecych orgazmów i warto do tego dążyć żeby osiągnąć wszystko co masz w seksie.

Gość gość
gimbusie wypisujesz bzdury..

Gość gość
dzieciak naoglądał sie filmów o Squirt i sie mądrzy. prawda jest taka, że dzieci uczą się od dorosłych i zawsze mniej wiedzą, bo są tylko dziećmi.

Gość gość
gość dziś To jest sprawdzone w teorii i praktyce nie jestem gimbusem tylko dojrzałym facetem. Pozdrawiam

Gość gość
Sam g****o wiesz po co się wypowiadasz? nie masz pojęcia o orgazmach

Gość gość
i co chłopcze, myślisz, że jesteś jedyny na świecie, który czegoś tam sie dowiedział? jesteś taki debil, żeby nie wiedzieć, że w zasadzie każdy żonaty facet ma taką wiedzę? i co, chcesz szpanować na forum dla dzieci?