Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpłodnakobieta1

Czy bezpłodna kobieta ma szansę na związek?

Polecane posty

Gość Bezpłodnakobieta1

Jestem bezpłodna, już kilku lekarzy mi to potwierdziło. Nie chce ,żeby przez to ktoś nie zrealizował swojego pragnienia o posiadaniu potomka. Odrzucam więc wszystkich facetów, którzy chcą mieć dzieci. W ten sposób zostaje mi już tylko szukanie dzieciatych rozwodników/wdowców w necie. Czy taka osoba jak ja ma szansę na poważny związek?

Gość gość
up

Gość gość
No tak, ale uczciwie bierz się za tych co raczej dzieci miec juz nie chcą.

Gość gość
ile masz lat i czy jestes ladna?

Gość Bezpłodnakobieta1
Nigdy nie zatajam swojej bezpłodności, jednak zawsze jest opcja ,że facetowi się odwidzi i porzuci mnie z tego powodu, albo zabawi się bez ryzyka wpadki. Właśnie tego się obawiam. Inna sprawa ,że jestem jeszcze przed 30 i ciężko mi poznać dzieciatych facetów w swoim otoczeniu.

Gość gość
ale nie poweidzialas mi czy ladna jestes?

Gość gość
ładny to pojęcie często względne, nawet jak laska jest ładna to ktoś może woleć urodę ostrą niż delikatną etc.

Gość gość
ale jej pytam sie nie ciebie

Gość gość
Bardzo wielu mężczyzn nie chce mieć dzieci.

Gość Bezpłodnakobieta1
Jestem ładna ( jeśli ktoś lubi kobiety w typie modelki - szczupłe i wysokie), twarz też ok. Taki żart natury , bo nie wyglądam na osobę chorą. Jednak oddałabym całą urodę za zdrowie po prostu.

Gość gość
ale moze da sie to uleczyc? A jaki masz charakter? Modelki? Czy skromnej osoby? Wiem że to tak o sobie trudno mówić i oceniac obiektywnie

Gość gość
Kazdy ma na to szanse ;) Jesli o mnie chodzi to problemu z tym wielkiego bym nie mial. Po prostu chcialbym wtedy adoptować z ukochaną małego szkrabka :) A moze nawet i dwójkę :) Prawdziwa miłość pokonuje wszystkie przeciwności losu :)

Gość gość
Ale wiesz jaki to przywilej? Nie musisz lekać się wpadki! Nawet nie wiesz jak badzo chciała bym mieć coś takiego, możesz mieć seks zawsze kiedy chcesz i bez zadnych obaw. Bez antykoncepcji to bardzo korzystne i zdrowe

Gość gość
up

Gość gość
Bezpłodność to chyba najmniejszy problem w tym wszystkim, dziecko zawsze można adoptować jeśli się aż tak bardzo tego pragnie.

Gość gość
boze mozesz miec seks bez gumki ze spustami do ci.peczki. tez bym chciala tak, to jest nieporownywalnie przyjemniejsze od "w prezerwatywie"

Gość gość
ummm chętnie poznam Cie autorko na seks-związek czasowy.... cudownie miec taka kobiete

Gość gość
co nie oznacza karakanie ze bezplodna kobieta jest tylko workiem na sperme. zwiazek czasowy ahaha :D nigdy nie dalabym komus takiemu bez gumy - 1 / nie wiadomo kto to tak do konca, gdzie czlonki wkladal 2/ jednak i medycyna zna cudowne przypadki zaplodnien teoretycznie bezplodnych kobiet, 3/ interesuja mnie tylko trwale relacje, szkoda mi czasu i energii na jakies roczne porucha.wki

Gość gość
wczoraj To wypowiedź autorki?

Gość gość
Jest sporo mężczyzn, którzy nie chcą mieć dzieci i nawet nie są chętni adoptować. Myślę ,ze masz spore szanse na znalezienie fajnego mężczyzny. Powodzenia Ps. Nie szukaj tylko tu na forum ;)

Gość gość
Boze jak ja Ci zazdroszcze to przecież cudownczy czas aby sie wyszalec przed 30stka w dodatku dostalas wielki prezent, nie musisz bac sie o wpadke

Gość gość
Znam parę małżeńską bezdzietna, oboje są zdrowi ale jakoś dziecka dorobić się nie mogą a adoptować chyba tez nie bardzo chcą. Ani jedno ani drugie nie myśli o odejściu, są bardzo szczęśliwi ze sobą i choć nie są młodym małżeństwem to nadal bardzo w sobie zakochani.

Gość kaaal12
Jestem facetem ,39 lat i wiem, że nie chcę dzieci - dlatego mam przeciwny problem, wszystkie kobiety, które w jakiś sposób są mną zainteresowane wspominają o potomstwie... Ja wiem, że mi się nie zmieni, bo niektóre dziewczyny wydają się akceptować moje zdanie licząc, że z czasem je zmienię, co kończy się bardzo przykro... Dlatego tak, masz jak najbardziej szansę na spełniony związek, zwłaszcza że znam pary, które są bezdzietne i spełnione w życiu. I zgodnie z radą powyżej - tutaj nie szukaj nikogo, za dużo frustratów i palantów. Pozdrawiam

Gość gość
To jak bezpłodna kobieta, to ma seks uprawiać bez gumy? A HIV i inne choroby weneryczne? Autorko, są faceci, którzy nie chcą mieć dzieci, albo możecie skorzystać z in vitro, mnóstwo takich par w klinikach. Ktoś musi ciebie po prostu pokochać, wtedy wszystko będzie do zrealizowania. A i jeszcze znam takie pary, które mają dziecko, dzieci, pomimo iż lekarz powiedział, że nigdy nie będą mieć, także natura jest nieprzewidywalna.

Gość gość
Ale wy jesteście głupie. Cudowny prezent? Macie pewnie po 18 lat, dlatego chciałybyście nie bać sie wpadki. Ciekawe co powiecie za kilka lat. Ja tez jak zaczęłam współżyć to panicznie bałam się wpadki i zazdrościłam kobietom takim jak autorka. A teraz co? Były ogromne problemy z zajściem w ciążę, po drodze poronienie. Ten instynkt w końcu przyjdzie do was. Uważajcie co mówicie, nie kuscie losu. Autorko, oczywiście, ze masz szanse znalezc faceta. Jesli jesteś wartościową osoba to dla normalnego mężczyzny bezpłodność nie będzie problemem. Poza tym zawsze mozna starać się o adopcje. Znam wiele bezdzietnych małżeństw, o wiele bardziej szczęśliwych niż ci co mają dzieci. A tak właściwie na czym polega twoja bezpłodność? Nie mylisz jej przypadkiem z nieplodnoscia? Mi też kilku lekarzy powiedziało, ze będę miała problemy z zajściem i ze nie zajdę bez leczenia. Zaszłam dwa razy bez żadnego wspomagania. Raz co prawda poroniłam, ale teraz jak na razie jest dobrze. I trafnie ktos napisal, ze są przypadki, gdzie szanse kobiety na macierzyństwo lekarze przekreślili, a potem cud. Ja po swoich przeżyciach nauczyłam sie, ze nie warto do konca ufac lekarzom.

Gość gość
dziś wyglada na to ze w mlodosci bylas puszczalska

Gość gość
Ale przecież życie to nie tylko seks związki i seks i związki i ..... jestesmy najbardziej zaawansowanymi zwierzetami i potrafimy znaleźć sobie inny cel choćby odkrywanie praw natury i zmienianie otoczenia.. pasje cele to jest prawdziwe zycie

Gość gość
Masz racje życie to nie tylko seks i związki ale każdy jest inny i każdy czegoś innego oczekuje od życia, autorka chce związku i ma do tego prawo.

Gość gość
a skad to wiesz?

Gość gość
co jak co ale ja mam juz 38lat, meza mam od 14 lat, dzieci nie mam i miec nie chcemy zdarzyło sie ze raz wpadlismy, kompletnie bylam zalamana, ciagle plakalam, ale zdarzył sie cud, poroniłam naturalnie, nigdy nie bylam tak szczesliwa, a od tego czasu jeszcze bardziej sie zabezpieczamy :)