Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpłodnakobieta1

Czy bezpłodna kobieta ma szansę na związek?

Polecane posty

Gość Bezpłodnakobieta1
Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Pisanie na forum anonimowo mi pomaga i nie uważam ,żeby było nienormalne. Od tego jest forum Kafeterii czy inne ,żeby się wyżalić bez podawania danych osobowych. Medycyna robi postępy zgodzę się, ale moja choroba zrobiła te postępy szybciej. Ktoś pytał o antykoncepcję- gdybym przestała ją brać to pozostaję dalej niepłodna w związku z torbielami i stanem zapalnym w moim ciele. Próbowałam ( będąc już chora) starać się o dziecko z moim byłym partnerem , jak się domyślacie - bezskutecznie. Zgodzę się ,że są mężczyźni bezpłodni bądź tacy, co już nie chcą dzieci , wreszcie - aseksualni. Problem jest w tym ,że ciężko takiego faceta spotkać na swojej drodze.

Gość gość
Wtedy bedziesz musiala z nim wziasc slub bo jak nie to moze cie szybko zostawic

Gość gość
Mi też mówili że jestem bezpłodna.... zrobiłam 8mc temu badania w http://www.apc-analizy.pl/ i coś sie pojawiło.... Teraz jestem w 8 tygodniu ciąży.

Gość gość
Jeśli rzeczywiscie chcesz wiedzieć, czy masz szanse na poważny związek i kiedy to nastąpi , kim będzie tenmęzczyzna, gdzie się poznacie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl