Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onnaonna

papkowaty żółty kał :(

Polecane posty

od około 4 lat mam biegunkę codziennie załatwiam się z 5 razy mój kał jest żółty i klejący . Robiłam sobie badania na pasożyty i wyszły lamblie i helicobakter. Lamblie mam już przeleczone i wynik wyszedł negatywny mam jeszcze helicobakter. Lekarz zapisala mi macmiror kreon i mesopral (antybiotyki przeciw bakteriom i cos od kwasów w zolądku i kreon od trzustki) lecz nie widać zadnej poprawy .Brałam probiotyki byłam 3 razy przeleczona antybiotykami i nie mam pojęcia dlaczego w dalszym ciągu mój kał jest żółty i klejący. moja lekarka rodzinna nie chce mnie wysłać na gastroskopie i z łaski wypisała mi leki gdy rozpłakałam się u niej w gabinecie. Czy ktoś z was miał podobne objawy ? Jakie leki przeciwbakteryjne powinnam kupic bez recepty? Bralam nifuroksazyd 2 tygodnie który również nie pomógł. Piłam rumianek pokrzywe dziurawiec teraz ograniczyłam płyny i pije tylko wodę. kawe herbate odstawiłam papierosów nie pale i w dalszym ciągu mam problemy z klejącym żółtym kałem co utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Moja lekarz mówi ze to wina diety ale ja jem to co wszyscy a przez 20 lat nie miałam takich problemów. wątrobę morfologie badanie na tasiemca candidę zrobiłam i wszystko jest w porządku jak i również biliburbina wiec co mi dolega?

Gość gość
W twoim organizmie mogą znajdować się bakterie, które przeszkadzają w prawidłowym funkcjonowaniu układu pokarmowego. Nie masz gorączki ? Może to być też grypa żołądkowa. Jeżeli wykluczysz objawy grypy żołądkowej, spróbuj oczyścić organizm ziemią okrzemkową http://enaturalnie.pl/diatomit-ziemia-okrzemkowa/diatomit-ziemia-okrzemkowa-amorficzna-1kg-perma-guard_31.html Usuwa ona z naszego organizmu mase toksyn oraz bakterii i wspomaga w prawidłowym funkcjonowaniu całego organizmu. Tylko na początek (jeżeli podejżewasz grypę żołądkową) najpierw ją wylecz a oczyszczanie zrób tak po 2 tygodniach od wyleczenia. Po całym zabiegu oczyszczania będziesz zdumiony/a działaniem :) W linku masz opisane jak to robić