Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wstretny charakter

Polecane posty

Gość gość

Jesli chodzi o zwiazek. Wszystko bym chciala dla siebie cala uwage zebym byla podziwiana najlepsza a dla niego nic uczuc tylko czasem.. on mowi ze wtedy jak cos potrzebuje.. nie wiem juz sama jak jest:( .. prezenty dla mnie dla niego nie postawic cos on ja nie cos ogladamy co ja chce kupujemy co ja chce zeby cos kupic ja nie mam kasy on ma on ma kupic ja mam kase to nic nie kupujemy itd itd.... ostatnio powiedzial mi ze kocha mnie ale juz nie tak bardzo bo kiedys taka nie bylan przestal jak stalam sie wredna.. eh ciezko mi mysle ze go kocham jak go nie ma chce zeby byl jak jest chce zeby poszedl jestem zla.. czasem mysle ze kochalabym faceta ktory tylko dla mnoe zrobi wszystko bylabym aniolkoem cudowna kobieta...a tak nie potrafie jestem okropna. Cos co mnie strasznie odpycha jest to ze oglada sie za innymi zwraca uwage zadnej ladnej nie przepusci wzrokiem ja to widze wpadam.w szal ma juz na koncie duzo tego a ja rozpamietuje.. jest zle.. mam 23lata.

Gość gość
Nie wiem czy ktos to w ogole przeczyta napisze ale moze byloby mi lepiej albo gorzej nie wiem zalezy czy jakiejs madrej osoby slowa by do mnie trafily..

Gość gość
niektórych podnieca dominująca kobieta ze wstrętnym charakterem .. Która da mu w jaja gdy popatrzy na inną Uwierz mi są tacy

Gość gość
Ja go pobilam ostatnio w samochodzie to go to nie podniecilo tylka bronil sie a ze zna technike latwo mnie obezwlasnowolnil nie jestem na tyle glupia zeby robic afere przy tych laskach ale jestem noerozsadna bo potem robie pieklo nie ktore takie akcje tlumie w sobie ale jak juz dojdzie do wybuchu wykrzykuje wszystko na raz i on po prostu nie wie o co chodzi i sie wykreca jest usprawiedliwiony a ja wychodze na glupia

Gość gość
A jak op*****le za przeproszeniem zaraz po to nie spokojnie zeby bylo mu no noe wiem wstyd?.. to ja krzycze bije pluje warjuje..(wiem to chore) to on mowi ze wymyslam jesten chora do psychiatry mam isc i mi wmawia bo rzeczywiscie uwaza mnie za glupia. A ja swoje wiem (bo widzialam) ale on mnie tak traktuje mam dosc.

Gość gość
Powinnam.spokojnie jak koboeta rozsadna powiedziec mu ze nie zycze sobie takich zachowan ale stanowczo z pewnoscia. Wtedy moze by podzialalo moze nie ale przynajmnoej nie wmawialby mi i nie mial za wariatke.

Gość gość
Najlepiej by bylo zmoenic faceta na takiego co tak nie robi ale czy sa tacy? A moze ja jestem ta zla ?

Gość gość
Sama do siebie pisze heh :))

Gość gość
Też taka jestem i bardzo kurna dobrze ! Nie pozwolę sobie na coś takiego najwyżej się pobijemy, dla jednych to patologia brak klasy A dla mnie to przynajmniej nie chowam głowy w piasek bo szacunek jakiś musi być i facet jest dla kobiety a nie na odwrót, jak chce innej to niech leci a mojego czasu nie marnuje

Gość gość
Nie wiem czy jestem.a moze z nim.jest zle jakby robil mi prezenty sam.od siebie i nie byloby to pudelko czekoladek na.przeprosiny ktore potem.sam.zjada bo wie ze ja nie lubie to sama bym mu z przyjemnoscia dawala i robila prezenty. A cos lepszego od niego np bransoletka za 40zl to wymuszam od noego mowie ze chce to on z zalem najpierw gada gada ale potem sie zgadza. A mi nawet nie chodzi o ta cene bo rownie dobrze sama moglabym sobie kupic i moj portwel by nie ucierpial. Ale ja chce od niego od swojego faceta dostac fajny prezent kobiecy tak bez okazji. On tego noe robi

Gość gość
To my kobiety mamy trudniejsze życie może ciekawsze ale trudniejsze jak nie rodzic dzieci to się potem nimi opiekować gotować sprzątać dbać o siebie okres co miesiąc bóle krzyża itp a te gnidy myślą że jak naprawia raz na ruski rok coś w aucie to im się wszystko należy, łatwiej wpadają w nałogi są często pozbawieni uczuć empatii więc nic nie przeżywają tak jak my, mają takie puste życie...to chociaż od baby dostaną w łeb te chodzące gnidy co w szkole wiecznie rozrabiali i ledwo się uczyli , oni zawsze mają łatwiej , więc nie żałuj

Gość gość
Niestety mimo tego ze taka jestem jesten tez nie pewna siebie w stosunku do siebie swiata innych noeznanych mi ludzi. Ciezko mi zawierac nowe kontakty. Przy nim jestem 100procent soba dlugo mi to zajelo. Kiedys bardziej sobie pozwalalam teraz jest inaczej tak jak napisalas nie chowam glowy w piasek przy nim. Wydaje mi sie ze on ma nade mna wladze bo ma mnoe na.wylacznosc i nie wiem moze mu sie znudzilam. Choc nigdy nie byl idealem czasem cos wymyslal chdz rzadkoo

Gość gość
No to widzisz witaj w klubie ;) ja to tak załatwiłam że nie chce ani od niego prezentu ani żeby mi cokolwiek kupował jak gdzieś idziemy i na odwrót, poza tym nie ma prawa korzystania z moich rzeczy czy telefonu to co sobie pisze i z kim to moja sprawa aaaa i tak samo się oglądam za fajnymi facetami raz przy moim.nawet podszedł i zagadal to było bezczelne ale przynajmniej mój dostał po łbie:) jeden przed imprezą go wysmial przy mnie i mówi " ty jesteś z nim? Serio ? Hahaha " także tego

Gość gość
napisz to po polsku,bo ni cholere nie mozna zrozumiec

Gość gość
Gosc 19.27 ale co z tego podoba ci sie taki zwiazek ciagle "ja mu pokaze" marze o "czystej" idealnej milosci gdzie facet bedzie rozpieszczal mnie i dbal a ja za to bede bezgranicznie go kochala i ufala. Czy takie cos w ogole isnieje? Moze nie jest mi to dane? Kurcze poplakalam sie.. ja tu wylewam zale a on w.drugim pokoju spi. To nie jest normalne..albo moze ja chce zyc w bajce? Ja ma to wygladac nigdy nie zaznalam milosci nawet od rodzicow ojciec pil i praktycznie mnoe nie widzial..

Gość gość
Przepraszam za bledy jezykowe slaba interpunkcje i styl pisania. Ale nie zwracam uwagi pisze z serca co czuje szybko z telefonu.. kto wie o czym pisze zrozumie a kto nie noech sie cieszy :)

Gość gość
Kobiety takich nie doceniają. Ja mógłbym wielbić swoją Panią, być jej posłusznym i uległbym, robić jej dobrze w każdym aspekcie, również i erotycznym. Robić jej dobrze, ale kobiety się takimi nudzą. Chociaż jak ktoś lubi być uległym, to czemu nie.

Gość gość
Nudza? Ja bym sie nie nudzila ale ta osoba by musiala mnie czyms przyciagnac lub ja taka osobe. No ale ja przyciagam samych takich o . . A mimo swojej minki sama kestem bardzo nie smiala:)

Gość gość
to miło, ze tak sądzisz. Mnie w jakimś sensie fascynuje, podnieca władza kobiety nad facetem.

Gość gość
19:40 pewnie nie masz takiej bo zwyczajnie się nie podobasz co z tego że będziesz dobry jak będziesz wyglądać jak siedem nieszczęść nie oszukujmy się ale sam byś na gruba i brzydka nie spojrzał więc przestań pitolic tacy są faceci gnojki aroganckie które nic od siebie nie dają poza jednym jak im przyjdzie ochota a ja wale taka poprawność i robię to co chce a jemu nic do tego i pasuje mi ten uklad

Gość gość
Kazdy w miare przystojny facet taki jest? Moj dba o siebie niest mega ciacho ale nic mu nie brakuje. Ja za to nie jestem mega piekna ale nie brzydka i straszna.

Gość gość
Gosciu ja nie jestem jakas fetyszystka ani nie chcialabym takiego faceta ktorego to podnieca czy tam jara, tylko zeby mial taki charakter bo ja tez jestem jaka jestem:)

Gość gość
Czyli inaczej typowy pantoflarz. Ale ja pisałem raczej połączona uległość razem z seksualnością. A z wyglądu jestem normalny.

Gość gość
Pantoflarzem nazywasz faceta ktory kocha dba rozpieszcza swoja kobietke nie patrzy za i na inne w towarzystwie swojej ukochanej ona za to jest dobra mila kocha mocno ufa..sa tacy faceci?

Gość gość
Tak są. Chodziło mi bardziej o to, ze robi wszystko co ona mu każe. Tak jest postrzegany pantoflarz. ;)

Gość gość
Kochany a mi o to chodzilo ze chcialabym takiego ktoremu nie bede musiala kazac ani mowic. Bedzie taki sam z.siebie bo taki ma charakter ewentualnie delikatnie mu zasugeruje i sam juz bedzie woedzial ale on nie ze ja mu powiem :) odeal moja znajoma tak trafila w dodatku on bogaty i inteligentny