Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy tolerancyjne kurfy od multi kulti!

Polecane posty

Gość gość

W Koranie pisze "karać niewiernych" i to jest kurfa motto ich życia, aby nas zabijać. Nikt nie ma nic do koloru skory, języka czy miejsca pochodzenia! Tylko mamy do ich motta zyciowego! Oni chcą nas po zabijać debile kiedy to do was dotrze?! "Trzeba pomagać potrzebujacym" Boicie się oskarżeń o nietolerancję, komentarzy, ze idziecie w strony Hitlera! G****o prawda, każdy z nas, nie tolerancyjny pragnie tylko własnego bezpirczenstwa. Pukaja w wasze drzwi i proszą o nocleg po czym mówią, ze od wielu lat kradną i będą kraść, po czym wy ich wpuszczacie, a rano dom pusty i jest płacz i wielka dziwota! Taka wasza logika wy durnie! Tylko za to ucierpi każdy, nawet Ci którzy tego nie chcieli! Będą zabijać nas, g****ic, kamieniowac****alić nasze dzieci. Ale wy i tak ich epuscicie, bo zabójca to tez człowiek i on także ma prawo do życia. Oni nie dość, ze są zabójcami to także pedofilami, zoofilami i innymi niecywilizowanymi idiotami! W ramach resocjalizacji wezcie pedofila pod swój dach z kryminału. Powierzcie mu opiekę nad dzieckiem, bo to dla jego dobra, bo pedofil tez człowiek, ma prawo żyć i trzeba mu pomagać w potrzebie. W razie wojny z tymi dzikusami, obiecuje, ze każda osobę, która dalej będzie deklarowała swoja tolerancję poleje benzyna i podpale kurfe! Sorry za ortografię, jestem wkurfiona jak nigdy !

Gość gość
Brawo!!! Popieram, ale jest nas mało, tyle głupiego ludu wsrod nas, ludu ktory zostal przez ciebie opisany...

Gość gość
Ja też się zgadzam. Mam gorzej,mieszkam w Niemczech,mam 2 dzieci i jestem przerażona,myślę nad powrotem do Polski,mąż nie chce o tym słyszeć..a ja się boję o siebie i dzieci.

Gość gość
ops... smutne te historie ...