Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczyłam i upokorzyłam kochankę męża...w 100 pocentach

Polecane posty

Gość gość

Wykrzykując w twarz że ma zostawić żonatego faceta, rzuciłam jej ubranie które u nas zostawiła, widziałam jaką miała czerwoną twarz i jak chciała zaprzeczać ale nic nie powiedziała. Czuję się świetnie.

Gość gość
Nie rozumiem jednego. Dlaczego nie wykrzyczałas tego mężowi? Dlaczego mścisz sie na kobiecie? A on co? Niewinny ? Moze nie wiedziała,ze jest żonaty, bo znam kilku takich typów co to obrączki chowają i w weekendy udają kawalerów.

Gość gość
No i co zwiazku z tym?

Gość gość
słabe , oj słabe. Taka histeryczna reakcja.....

Gość gość
Haha upokorzyłaś przy tym siebie, gratulacje.Ja bym raczej wyrzuciła niewiernego mężusia za drzwi, jego kochanka nic ci nie obiecywała, tylko on-miłość i wierność. Nie popieram oczywiście działań kochanek, bo niektóre wiedzą, że facet ma rodzinę, a pomimo tego zgadzają się na taki układ, ja bym nie mogła. Świadomość, że niszczą cudze życie to raz, a świadomość bycia tą drugą, to dwa. Jednak najbardziej winny jest mąż, który łamie przysięgę.

Gość gość
eee tam... myślałam, że zrobiłaś naprawdę jakąś niezłą akcje, a ty stałaś na ulicy, wydzierałaś się i rzucałaś ubraniami :O niestety, ale sama siebie upokorzyłaś. gdybym była świadkiem tej sytuacji, to ty byś wzbudziła mój niesmak i litość...

Gość gość
O już kochanki się oburzają :D bardzo dobrze zrobiłaś autorko!!!!

Gość gość
Jak nie dajesz mu piz.y ,to dlaczego jeszcze rozrabiasz

Gość gość
eeee ta prowokacja pojawia sie co pare miesiecy , wymysl cos innego kobieto albo nie zasmiecaj forum

Gość gość
Jak to co parę miesięcy? Ja w lipcu widzę to już trzeci raz, tylko zmieniają się szczegóły. Teraz nie ma żadnych, pewnie autorce zdechła całkowicie fantazja.

Gość gość
Nuuuuuda!!!!!!!!!!!

Gość gość
aaaa bo widzisz mnie caly lipiec w domu nie bylo , odcielam sie od netu , wczoraj do domu zajechalam :) to widze ze tej idiotce sie latem strasznie nudzi