Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy nie mają telefonu komórkowego ?

Polecane posty

Gość gość

bo nie potrzebują ? i zyją bez telefonu

Gość gość
ja nie mam juz prawie rok i jakos mi nie brakuje tego zlodzieja czasu. czasami tylko jak wychodze na wycieczke do lasu czy gdzies na dluzej to biore taki stary tel bez bajerow zeby nap wezwac pomoc. na codzien nie korzystam.

Gość gość
mysle, ze im zazdroszcze tego ze nie sa uzaleznieni od kawalka plastiku i metalu... ze pewnie nie mają tylu stresów... kiedys nie było komórek a ludzie żyli, mieli znajomych, prace, wiec da sie zyc bez telefonu, to ma tez swoj duzy plus - zero reklam, spamu, telefonów od nachalnych ankieterów, zero propozycji kredytów i innych durnot

Gość gość
że nie mają telefonu komórkowego

Gość gość
chcą mieć spokój. Teraz nawet małe dzieci uwiązane na komórkowej smyczy

Gość gość
Fajnie jest zyc bez smyczy.

Gość gość
ze 20 lat temu zyło sie bez komorki zupelnie normalnie, zapewniam

Gość gość
Ja mam telefon ale nie chodze z nim wszedzie, dźwięki i wibracje mam ZAWSZE wyłączone ;) często ktoś jęczy czemu nie odpisuje, nie odbieram ale mam to w d***e ;) telefon mi słuzy obecnie głownie jako aparat foto, kamera, ekran do oglądania filmow w podrozy ;) smiac mi sie chce z ludzi ktorzy są przyklejeni do telefonu, wirtualnie mają niby setki znajomych a w realu tak naprawde nikt ich nie lubi, nie mają przyjaciol, prawdziwych znajomych z ktorymi mozna cos razem porobic ;) Powiem wam, ze znam tez młodych ludzi którzy praktycznie nie korzystają z internetu (wbrew pozorom nie kazdy mlody ma fejsa, coraz wiecej osob rezygnuje z tego szamba), nie oglądają telewizora i tak jest najlepiej.