Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DLV

Czy dziewczyna wyglądająca jak Smerfetka jest wg was dobrym materiałem na żonę?

Polecane posty

Znam taką. Do tego ma wyjątkowo ładne oczy. Tyle, że urodę ma trochę dziecięcą i do smerfetki brakuje jej tylko niebieskiej skóry...

Gość gość
no to tylko wygląd, a ogół ? Chyba dobrze, że ma taką urodę, wzbudza pewnie opiekuńczość :)

14:22 - Właśnie wzbudza opiekuńczość. Jakoś dziwnie na mnie, bo raczej nie podnieca mnie seksualnie, ale wywołuje u mnie taki dziwny stan ducha, taką jaką błogość... A co do jej osobowości, jest normalną życzliwą osobą, która jednak lubi kosztowne przyjemności życia...

Gość gość
każda kobieta lubi - nie każda się przyzna ;) szczerze mówiąc ja najczęściej łapie faceta wzbudzając w nim opiekuńczość, ciężko zerwać kontakt z nią pewnie ;D

Gość gość
jej zapach Cie nie podnieca?

14:34 - Ona mnie podnieca, ale inaczej, subtelniej, w drugiej kolejności... Przy niektórych innych jest tak, że po prostu pałka staje na baczność i nic ponadto... Kiedy ją widzę, to czuję się dziwnie, trochę tak, jak dzieciak który dostał prezent pod choinkę...

Gość gość
Przynajmniej wiadomo że nie masz pedofilskich zapędów tak jak mój ex xp

Gość gość
brałbym taką jesli sama sobie te kosztownosci kupuje i jest pracowita a jesli ciebie obarcza bym sie zastanowil

Gość gość
Znaczy chcesz przez to powiedzieć ze ma duzy nos, duze stopy ? Ach to nic nie szkodzi przecież uroda to kwestai gustu ;)

15:08 - Ma średni krągły nosek, krągłą buzię, oczy trochę dziwnego koloru bo na pierwszy rzut oka zdają się być niebieskie, po bliskim przyjrzeniu się, okazują się raczej szarozielone... Ma średniej wielkości, krągłe cycuszki, delikatne stópki, nieco pulchne apetyczne uda i krągłą pupę... Ma około 167 cm wzrostu i jest naturalną, jasną blondynką...

Gość gość
Smerfektka 167 cm wielka? Ogrzyca chyba...

"gość dziś Smerfektka 167 cm wielka? Ogrzyca chyba..." Takie coś mógł napisać albo ktoś, kto robi sobie jaja, albo zazdrosny kurdupel, mający 150 w kapeluszu... Mi się podobają tylko te w przedziale 163-172...

Gość gość
mi tam sie podobaja kobiety ktore nie oceniam po cm czy wyższa czy niska musi mnie czyms ujac

Gość gość
czy aksamit nadaje sie na obrus?

Gość DLV
16:26 - Mnie jej oczy ujęły... Poza tym cm tylko się nakładają na całokształt... Tak jak nie oceniasz obrazu po jednej kresce, ale pojedyncza kreska nie jest bez znaczenia, bo składa się na całokształt...

16:34 - Wyjątkowo głupie porównanie. Nie wiem, gdzie to przypiąć, gdzie przyłatać...

Gość gość
16.26 musi mnie czyms ujac oburącz ręcami :classic_cool:

Gość gość
Smerfetka obsługiwała całą wioskę.. ja bym sie zastanowila ;p

16:55 - Wszystkie smerfy to prawiki były. Poza tym to raczej chyba ich siostra była...

Gość gość
Nie kazdy facet ceni subtelnosc chyba lubisz inny typ jak cie nie podnieca to znaczy ze ci nie pasuje

Gość DLV
17:23 - Bardzo mi pasuje. Do tego czuję się o nią zazdrosny, a najbardziej by mnie bolało, gdyby jakaś ciapata świnia się do niej dobrała.. Chyba skręciłbym kark...

Gość gość
Jestcz z Poznania? Bo znam taką jedną xD

Gość DLV
18:19 - Nie jest z Poznania, ale nie tak daleko...

Gość DLV
15:30 - Ni c***a nie podobna. Tamta ma szlachetny wygląd, a to co ty wkleiłeś/aś to jakaś zwykła chłopka...