Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paatrycjaaaaa

Ból, a ciąża.

Polecane posty

Gość Paatrycjaaaaa

Witajcie, od 8 dni spóźnia mi się okres- opóźnienia nie zdarzały się to do tej pory. Nie boli mnie brzuch i mam trochę białego, lepkiego śluzu, bez zapachu. Piersi są takie jak na miesiączkę, ale od wczoraj przy dotyku bolą mnie wargi sromowe i pochwa. Myślicie, że to może oznaczać ciążę? Moze któraś z Was miała podobną sytuację? Test jestem w stanie zrobić najwcześniej pojutrze :(

Gość gość
Jeżeli doszło do wytrysku wewnątrz pochwy, to ciąża jest możliwa.

Gość Paatrycjaaaa
Doszło, staramy się o dzidziusia. Nie chce się za wcześnie nakręcać, bo martwi mnie ten ból i boję się, ze to może być jakaś infekcja, a nie ciąża. Przeczytałam już mnóstwo wypowiedzi z objawami ciąży i nigdzie nie było czegoś takiego :/

Gość gość
mnie brzuch bolał cały czas przed spodziewaną @ (która nie przyszła) oraz przez pierwsze 4mce ciąży, byłam nawet w szpitalu tydzień bo twierdzili że mam torbiel i 'widzieli' ją nawet na usg a po paru dniach nic nie było a brzuch bolał nadal tak samo albo i gorzej, dawali mi nospę i tyle, wypisałam się po tygodniu bo nospę mogłam brać w domu a nic mi nie robili innego, żadnych badań także ból brzucha możliwy.

Gość gość
ja od mojego postu wyzej ktory nie na temat bo przeczytałam 'boli mnie brzuch' :D

Gość Paatrycjaaaa
Nie boli mnie nic ,,w środku'' tak jak na okres, tylko przy dotykaniu na zewnątrz. Już sama nie wiem jaki może być powód :(