Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Małgorzata

Jaka spacerowke wybrac?Pomocy!

Polecane posty

Gość Mama Małgorzata

Hej, Jestem na etapie szukania spacerówki. . Obecnie mam xlandera 3w1 i spacerowka mi nie odpowiada. Zastanawiam się nad wózkami typu camarelo eos http://allegro.pl/wozek-spacerowy-camarelo-eos-kola-pompowe-gratisy-i5954612304.html wiking polskiej firmy http://allegro.pl/nowosc-wozek-spacerowy-wiking-duzo-gratisow-hit-i6317253839.html Ważne są dla mnie :pompowane koła,siedzenie rozkładane do pozycji leżącej ( zeby dziecko ktore nie siedzi też mogło uzyc),duża budka ,możliwość jazdy przodem i tyłem,duuuzy kosz,zdejmowana tapicerka,możliwość zawieszenia torby,jednolita raczka,spiworek i żeby nie wiało przy głowie,i w miarę żeby mało zajmował miejsca po złożeniu ;) W obecnym wózku oparcie wisi na szelkach i osłonki są mocowane na rzep oczywiście nic to nie daje. Bo jest niestabilnie i córka zawsze krzywo leży. Proszę o jakieś propozycje wszystko wezmę pod uwagę ;)jeżdżę albo autem albo z wózkiem więc typowe parasolki nie wchodzą w grę. Budżet 500-600 zł.

Gość Mama Małgorzata
Może ktoś się podzieli doświadczeniem? ;)

Gość gość
w sumie chcesz spacerowke ktora tak na prawde ma funkcje tej od wozka 3w1, wiec ciezko ci doradzic. jak mam baby design 2015 i mnie pasuje.

Gość gość
Dla niesiedzącego dziecka najlepsza jest spacerówka kubełkowa, w kazdej innej dziecko będzie Ci zjeżdżać. Ja mam 2 spacerowki, jedną z rozkladanym siedziskiem na płasko na czas spacerów z drzemka i drugą kubełkową na spacery kiedy dziecko jest w pozycji półsiedzącej i ogląda świat. Kubełkowe to np. Graco Symbio, Bugaboo cameleon, Mamas&Papas Sola City, poszukaj używki to powinnas sie zmieścić w budżecie.

Gość gość
Ja mialam canarelo eos i moge go polecic z czystym sercem. Super wozek . mega stabilny i bardzo fajne kola. Duze siedzisko i latwa regulacja. Buda ktora osloni w mega zawieruche i slonce. Lekko sie prowadzi i jak na spacerowke jest bardzo lekki. Ma bardzo duzo plusow. Jesli sie podoba Tobie to bierz go bo cena fajna a jest lepszyy od spacerowki za 2000 ktora mam teraz. Na serio fajny praktyczny wozek

Gość gość
Ja cały czas używam Anexa Sport. Spacerówka duża i fajnie zabudowana. Bardzo fajna amortyzacja sprawia ,że wózek jeździ super w każdym terenie. Polecam

Gość gość
Bardzo dobre spacerówki ma firma Tutek. Ja teraz przesiadam się z gondoli do spacerówki. Bardzo dobre wózki - zwrotne i mocne.

Gość gość
Do miasta spacerówka jedna z lepszych https://lionelo.com/shop/julie/. Już moje drugie dziecko używa, nic się nie dzieje. Moskitiera solidna, regulacja na każdym poziomie praktycznie. Duża wygoda, bo syn zasypiał w tym wózku chętnie.