Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałybyście sobie spokój z takim facetem?

Polecane posty

Gość gość

Który przez ponad 2 miesiące nie potrafi się zdobyc na jakiś krok w wasza strone, inicjatywę, podejście i zagadanie? mam takiego w pracy, w innym dziale, jesteśmy tylko na czesc, ale zawsze patrzy mi gleboko i długo w oczy, wysyla uśmiechy, obraca się się za mna gdy się mijamy i.. nic poza tym, zero inicjatywy. Dowiedziałam się, że jest wolny, więc inna kobieta odpada. Nie wiem, o co mu chodzi, chyba gdyby chciał "rozkręcić" znajomośc, to by zrobił jakiś krok tak? Ostatnio nawet już ja zdobyłam się, żeby do niego specjalnie iść i zagadać o pożyczenie sztućców i dalej nic tylko wgapia się we mnie jak w obrazek kiedy tylko mnie zobaczy. Dałybyście sobie spokój z takim kolesiem? Podoba mi się, ale skoro on nic oprócz patrzenia się i uśmiechania nie robi..

Gość gość
Tak, daj spokój temu facetowi.

Gość gość
Widocznie aż tak nie chce Cie zarwać, nie ważne jakie ma powody. Dałaś mu zarówno okazje, jak i pokazałaś , że może śmiało podejść. Nie robi tego, więc nie chce. Zaraz Ci pewnie napiszą, że jest nieśmiały:p

Gość gość
:) Autorko, życie jest za krótkie na takie rozkminy. Zastanawiasz się czego chce jakiś tam facet a potrafisz konsekwentnie podążać za własnymi decyzjami i planami? Jeśli chcesz bliżej go poznać to podejdź do niego i zacznij rozmowę, zaproponuj spotkanie choćby pod pracą na fajce (nie musi być od razu superrandka). Nawet jeśli okaże się, że facet nie jest zainteresowany, to przynajmniej się o tym dowiesz, a nie będziesz siedzieć i myślec, czy patrzyłaś mu w oczy wystarczająco długo czy może o sekundę za krótko i nie zakumał. A jak nie chcesz nawiązywać z nim znajomości to po prostu tego nie rób a go nie obwiniaj.